Една снимка обикаля социалните мрежи и е споделяна от хиляди

...
Една снимка обикаля социалните мрежи и е споделяна от хиляди
Коментари Харесай

Симпатична бабичка стана звезда само с една СНИМКА

Една фотография обикаля обществените мрежи и е споделяна от хиляди консуматори. Този кадър се трансформира в знак на това по какъв начин би трябвало да запазим жизнен духа си даже и във време на изолираност.

Възрастната жена, която се демонстрира зад прозореца с надпис в ръка: "Имам потребност от още вино! " накара десетки да се оприличават на нея и да се майтапят, че виното е фактически това, от което се нуждаят в този миг.



"Днес отидох в къщата на 82-годишната ми майка, с цел да я ревизира и да видя дали има потребност от нещо. Тя с неспокойствие ме чакаше на прозореца ", написа във Facebook Кели Мюлер, без да допуска каква реакция ще провокира със фотографията на майка си.

Историята дотам трогва хиляди консуматори, че сега към този момент има акция с хаштаг #MamaMuller, призоваваща да се грижим за възрастните хора, които са най-уязвими в този миг.

А историята има и своето продължение.



"Искайте и ще ви се даде ", написа Кели Мюлер на профила си във Facebook и разгласява друга снима на майка си, която е получила към този момент своето вино.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР