Една рецепта засенчи цялата седмица в Черешката на тортата и

...
Една рецепта засенчи цялата седмица в Черешката на тортата и
Коментари Харесай

Тази РЕЦЕПТА за торта Гараш взе акъла на зрителите в Чере...

Една рецепта засенчи цялата седмица в " Черешката на тортата " и не даде мир на феновете, до момента в който не я разкриха. Става дума за десерта на Емануела и Доротея Толеви, които готвят в седмицата на близнаците. Бившите баскетболистки шашнаха феновете с кулинарните си умения и съумяха да нахранят цели 10 индивида. Съпругата на продуцента Андреай Арнаудов и близначката й признаха, че са готвили цяла нощ, с цел да могат да се оправят съвършено със задачата и да завоюват шоуто.

" Ние сме спортистки, обичаме да има състезание и да печелим ", признаха брюнетките. Социалните мрежи преливат от похвали за Емануела и Доротея, като доста от феновете на шоуто търсиха рецептата за торта " Гараш ", поднесена от двете девойки. За наслада на аудиторията си те разгласиха рецептата за именития сладкиш в профила си в Инстаграм.



Менюто им включваше още - амюз буш с пъдпъдъчи яйца и аспержи, салата от спанак, кестени, смокини и гъби. Пастет от черен свински дроб за студено предястие, а топлото бе - чорба с морски блага.



Основното ядене бе особуко от телешки джолан, а десертът с изключение на торта " Гараш " включваше и домашна нуга с крокан, орехи и зелени смокини.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР