Една публикация, три снимки и голям спор между жителите на

...
Една публикация, три снимки и голям спор между жителите на
Коментари Харесай

Вижте защо се скараха жителите на квартал Гоце Делчев в София

Една обява, три фотоси и огромен спор сред жителите на квартал " Гоце Делчев " в София. Ваня Йотова разгласява с най-хубави планове и попита:

" Кога ще се обезопаси този " мост " над реката зад огромната поляна?! Подала съм сигнал преди два месеца несъмнено. Чакат някое дете да се пребие ли

До всички, осмиващи обявата: Хора, в действителност ли Вие сте толкоз неосъзнати? Около Вас в никакъв случай ли не е имало подрастващи деца? Наистина ли не допускате в съзнанието си мисълта какви щурави хрумвания могат да родят главите им? Това са деца! Проблем може да стане с подрастващите, които към този момент сами излизат, с тези 10-ина годишните, които се мислят за велики...

Спрете се единствено да критикувате всяка една обява и почнете да мислите! Възпитанието на децата стартира от родителите. Това са Вашите деца въпреки всичко. Никой не е застрахован, помнете!

Преди две зими ми се прекатурна сърцето, когато под ярките слънчеви лъчи видях три хлапета по средата на езерото. Ледът се топеше. Едва ги накарах да излезнат. Но в случай че стане пакост, ще остане контузия за цялостен живот, както на физическо, по този начин и на психо-емоционално равнище. Защо би трябвало да страдат децата поради лекомислието на възрастните? "

Тази обява провокира голям брой мнения. Ето най-любопитните от тях:

" Това не е мост. Винаги е било по този начин откогато съществува парка. Израснали са най-малко две генерации деца по този метод там. Повече надзор и образование и няма да има проблеми. Никога не съм схванала за толкоз години там да е имало проблем "

" Скоро видях и на подлезите на бул. " България " има поставени откъм тротоара защитни железа.От 1980 година до момента по какъв начин ли сме минавали ние като деца от там с колелетата и нашите деца - не знам "

" Сигурно и без каски сте били, пакостници такива "

" Това е някогашен жп мост, само че откакто направиха парка го използваха, с цел да прокарат връзки от едната страна на парка към другата, не е за вървене по него. Но несъмнено, че би трябвало да се ограничи достъпа до това място "

" Да се ограничи достъпа до такава степен за предварителна защита е друго. Но да поискаш да ти обезопасят тръбите, че да не падне някое дете "

" В случая обезопасяването е ограничение на достъпа, както е на доста други места в София "

" Боже какъв брой срещи на " Тръбите " сме имали като деца "

" Бихте ли обяснили защо децата употребяват този " мост ", че общината да го обезопаси? Тъй като там работа нямат - минават на собствен риск, както го правехме ние като деца. Аз може ли да фотографирам бункерите и да запитвам кмета по кое време ще постави пързалка вътре, може и дискотечно осветяване... "

" Да по този начин е... тръбите са от край време там, само че все пак основават причина някое дете да се пребие минавайки по тях, тъй като децата не мислят като възрастните "

" Много хубаво сте го написали, само че дали стига до хора без гражданско схващане!

Вместо присмиване, може да се заловен двама трима мъже и да го обезопасят.. НО.... "

" И да отнесат санкция? Да, доста мъдро "

Истината е, че тръбите могат да бъдат обезопасени по някакъв метод. Така възрастните ще бъдат спокойни, когато децата им играят в парка.

Призоваме всеки, който желае да подаде сигнал за някаква неправда, проблем или нещо забавно, дано го направи на публицистичната ни поща: [email protected].
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР