Една проста процедура ще ви помогне да научите много за

...
Една проста процедура ще ви помогне да научите много за
Коментари Харесай

Проверете как работи сърцето ви за 30 секунди

Една елементарна процедура ще ви помогне да научите доста за здравословното си положение. Преди да тръгнете по лекари, направете няколко теста, с цел да разберете повода за болестта, пробвайте се сами да се диагностицирате. Може би резултатите от проучването ще ви оказват помощ да разберете кои органи не са в ред и какво би трябвало да бъде лекувано.

Сърцето

Сърцето е подъл орган. То може да има проблеми, а вие да не разберете за съществуването им. Тогава в един миг да се случи най-лошото.

Препоръчваме ви да извършите следната процедура. В дребен резервоар сложете доста студена вода, може даже и с лед. След това потопете дланите си в него за 30 секунди. И оценете резултатите: в случай че върховете на пръстите ви са станали бледи, тогава имате проблеми с кръвообращението.

Работата на човешкото сърце зависи от доста фактори: приемственост, тегло, физическа интензивност, непряк резултат от взети медикаменти, стрес.

Наличието на проблеми на първо време реагира в кръвоносните съдове на върха на пръстите, в носа и даже в ушите. Те стават по-слаби от неприятно кръвоснабдяване, губят сензитивност.

Лошото кръвообращение може да се усъвършенства даже и благодарение на храненето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР