Една прекрасна новина, с която да завършим Деня на влюбените

...
Една прекрасна новина, с която да завършим Деня на влюбените
Коментари Харесай

Изненада! Меган Маркъл и принц Хари очакват второто си дете

Една прелестна вест, с която да приключим Деня на влюбените - принц Хари и Меган Маркъл оповестиха, че чакат второто си дете! Малкият Арчи ще бъде батко!

Щастливата вест оповестиха самите херцози на Съсекс с красива фотография, на която се вижда бременното коремче на Меган.

"Може да потвърдим, че Арчи ще бъде по-голям брат. Херцогът и херцогинята на Съсекс са доста щастливи и чакат второто си дете " , заяви представител на двойката.

Новината идва, откакто Маркъл претърпя импровизиран аборт предишния юли и единствено дни, откакто завоюва дело против Associated Newspapers Limited.

Меган разкри за аборта през ноември предходната година в откровена публикация за „ Ню Йорк Таймс”.

Докато стисках първородното си дете, знаех, че изгубвам второто. Няколко часа по-късно лежах в болничното легло, стискайки ръката на брачна половинка ми. Усещах спокойната му ръка, целувах кокалчетата му, които бяха мокри от сълзите и на двама ни. Взирах се в студените бели стени и се чудех по какъв начин ще преодолеем тази загуба ", показа тогава искрено Меган.

Преди повече от година Хари и Меган се отхвърлиха от кралските си привилегии и отговорности и взеха решение да заживеят в Съединени американски щати дружно със сина си. В момента живеят в Калифорния и водят много по-спокоен живот, надалеч от публичността.

Самата Меган показа неотдавна в изявление, че са взели това решение напълно поради детето им.

"Всичко, което върша, е поради Арчи, нашия наследник. Може би на другите им наподобява рисковано, само че надали може да се приказва за риск, когато живееш живота, който искаш. Просто правиш това, което смяташ за вярно. "

Прочетете още за историята на Меган и Хари:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР