Една предизборна кампания много често има отрезвяващ ефект. Когато се

...
Една предизборна кампания много често има отрезвяващ ефект. Когато се
Коментари Харесай

Росица Кирова, ГЕРБ-СДС: Изпълнителната власт има много неизпълнени ангажименти

„ Една предизборна акция доста постоянно има отрезвяващ резултат. Когато се срещаш всеки ден с жителите и получаваш упреците им за това, че ти подкрепяш това, от което не всички сме удовлетворени или множеството от нас са недоволни и което не е добре за обществото, започваш да си даваш сметка, че би трябвало да направиш нещо, с цел да можеш оттук насетне да коригираш позволените неточности. Ако може да се приказва за неточности – тъй като тук става дума за неизпълнена стратегия. “

Така зам.-председателят на Народното събрание от ГЕРБ-СДС Росица Кирова разяснява връзките сред сътрудниците в ръководството.

„ По отношение на управническата стратегия, тя има две елементи – законодателна и определяща отговорностите на изпълнителната власт. По законодателната стратегия, ние имаме много положително осъществяване. Парламентът работи, всички разказани като наложителни за приемане закони бяха признати. Но по какъв начин се извършват политиките в другите ресори зависи от изпълнителната власт и от другите министри “, посочи тя.

Според Кирова, думата „ сглобка “ по никакъв метод не отразява действителното положение на нещата, каквито са сега.

„ Може би отношението на Борисов беше разумно – той отхвърли да носи отговорност за нещата, за които не може да окаже влияние на изпълнителната власт. Поради тази причина ние желаеме доста ясно и съответно да стартираме да работим взаимно по управническата стратегия. И да изпълняваме уговорките, които сме поели пред българското общество “, изясни тя.

 

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР