Една постъпка на деца в Асеновград предизвика много въпроси.За ситуацията

...
Една постъпка на деца в Асеновград предизвика много въпроси.За ситуацията
Коментари Харесай

Деца тормозят момче с Даун, целят го с камъни СНИМКА

Една постъпка на деца в Асеновград провокира доста въпроси.

За обстановката във Фейсбук споделя асеновградчанка, която се трансформирала в несъзнателен очевидец на издевателството, оказан над момче, което по думите ѝ било със Синдром на Даун.

Тя споделя, че три деца си купували храна от сладкарница в града. В този миг почнали да тормозят и другото дете. Действията им даже ескалирали в това, че детето било " плюто и замеряно с камъни ".

" Помолих това момче няколко пъти да го остави на мира, тъй като очевидно момченцето не е добре, при което той ми отвърна: Искам да го убия и да му набия шамарите ", твърди дамата.

" Моля, в случай че родителите на това момче си го познаят, да извърнат съществено внимание над възпитанието му ", приканва тя, споделяйки и фотография на момчето, посочено за причинител на проявата. " Обърнете внимание, накъде върви новото потомство! ", приключва описа си тя.

Вижте цялата ѝ обява:

" Моля, в случай че родителите на това момче си го познаят, да извърнат съществено внимание над възпитанието му. Днес пред мен се разви следната обстановка: това момче и още две негови приятелчета си взимаха храна от,,B**** ” и от нищото започнаха да се закачат с едно момченце, болно от синдром на Даун. Помолих това момче няколко пъти да го остави на мира, тъй като очевидно момченцето не е добре, при което той ми отвърна: Искам да го убия и да му набия шамарите.

Според мен това не е обикновено. Да има такава експанзия от негова страна, той го плюеше и го целеше с камъни, до момента в който болното момченце си седеше напълно умерено без да му прави нищо. Обърнете внимание, накъде върви новото потомство! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР