Една политическа сила си вдигна цената, заради което се случи

...
Една политическа сила си вдигна цената, заради което се случи
Коментари Харесай

Николай Марков от „Величие“: По гласуването утре ще се види дали са се разбрали

Една политическа мощ си подвигна цената, поради което се случи това в залата, разяснява Николай Марков от партия " Величие " пред публицисти в Народното събрание несполучливия опит за избор на ръководител на Народното събрание (НС).

Ще забележим какво ще стане довечера и на следващия ден сутринта по гласуването ще се види дали са се разбрали, дали е задоволена цената и надлежно какво следва оттук насетне, добави той.

Николай Марков изясни, че от „ Величие “ не са подкрепили Рая Назарян от ГЕРБ-СДС за ръководител на Народно събрание, тъй като не са били поканени от Бойко Борисов за чуване и „ не бяхме осведомени какво желаят да вършат “. Марков добави, че е желал да чуе персонално Борисов и да му зададе въпроси - „ той е политически водач и той носи отговорност “. На въпрос къде е политическият водач на партия " Величие ", откакто не е в Народното събрание, Марков отговори, че водачът им е „ където би трябвало, на мястото си “.

По-рано пред медиите на въпрос дали ще се срещне персонално с Николай Марков, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори, че с Марков или с излъчени от него хора ще се срещне преговорният екип.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР