Една песен за силната жена! Силна като слънцето и вятъра.

...
Една песен за силната жена! Силна като слънцето и вятъра.
Коментари Харесай

Руска песен превзема класациите в България

Една ария за мощната жена! Силна като слънцето и вятъра. Здрава като златото. Жената, която лети, преодолява компликациите и проблемите, с цел да бъде с обичания мъж. Една жена с необятна душа, която знае, че за любовта загради няма! - такава е героинята в най-новата рускоезична ария, която ще се промотира от българския музикален ефир. „ Душа " е в осъществяване на съветската певица VIKA (Виктория Куприна), позната на българската аудитория като една от най-конкурентните участнички във втория сезон на X-Factor - България. Тогава Виктория стига до огромните концерти, а след предаването за нея следват години на твърдоглав театрален труд, моменти с обичания мъж, артиста Георги Николов-Жорони, и време за дребната им дъщеричка Фрея.
Песента се основава още преди Виктория да потъне в българската си любовна приказка, по времето, когато е известна изпълнителка в Москва и част от съветското вокално трио „ Диамант ". Решавайки да стартира музикална кариера независимо, VIKA получава предложение от продуцентите си за ария, наречена „ Сильная по какъв начин ветер ". Текстът и музиката са на младия Василий Казанцев, а Куприна купува цялостните права за песента.
Всичко това съответствува с доста тежък интервал в живота на изпълнителката. Поставена пред сложното тестване да изостави родината си и да пристигна в България в името на любовта, VIKA извършва песента, без да осъзнава, че в нея е разказана тъкмо обстановката, в която се намира. Сега одобрявам този план като любовно предсказване - споделя певицата. - Тогава не разбирах, само че в този момент към този момент знам, че в случай че една жена същински обича, ще преодолее всички спънки и компликации, с цел да бъде с обичания човек. Така както направих аз.
„ Сильная по какъв начин ветер " в този момент идва с новото си заглавие „ Душа " и ремикс от DJ Dian Solo, който е музикален продуцент на плана. Песента излиза в новия си аудиовариант във времето на най-женския месец и ще се популяризира на музикалния пазар в България, Русия, Китай и Беларус.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР