Една песен, двама хитови изпълнители и над 14 милиона завъртания

...
Една песен, двама хитови изпълнители и над 14 милиона завъртания
Коментари Харесай

Новата песен на Азис и Галена - тотален хит в интернет

Една ария, двама хитови реализатори и над 14 милиона завъртания в платформата за видеосподеляне YouTube единствено за месец. Така наподобява в числа парчето " А+Г=В. Н. Л. “ на Азис и Галена, което се разписа с премиера преди месец. По груби сметки минималната сума, която един роден актьор получава за 1000 гледания в платформата, е към. Това значи, че шлагерът е донесъл на Краля на поп-фолка и чаровната брюнетка най-малко 14 000 $ или към 24 000 лв..

Това е огромно достижение освен за продукция от лекия род, а и за българска въобще. Така да вземем за пример родни поп шлагери като " Играя стилно “ на Мария Илиева и " Ако има парадайс “ на Графа имат приблизително към 1,5 милиона гледания в YouTube. " А+Г=В. Н. Л. “ е балада, която се радва на интерес от почитатели по целия свят. Сред мненията попадат похвали на меломани от Германия, Русия, Сърбия, Чехия, Румъния, Босна и Херцеговина, Северна Македония и други, написа " Монитор ".

" Тази ария бе по-чакана от Нова година “, " В Германия е на 6-то място в набиращи известност! Всеки ден се качва с едно място нагоре. Браво! Един от най-силните български дуети “ и " Доказателството, че и в България може да се прави музика на международно равнище. Рядко стойностна ария! За един месец шлагер по клубове и радиа ", гласят единствено част от мненията в YouTube.

“А + Г = В.Н.Л… Спомен от едно окончателно отминало време. От оная обич недоизживяната, която се е скрила в най-дълбокото кътче на сърцето ни, с цел да ни припомня, че времето не лекува всичко. От оная първата обич, която в никакъв случай не се повтаря, не се не помни, а единствено боли — като рана, която се отваря още веднъж и отново… Тази ария не ме пуска от мига, в който я чух. Благодаря за музиката, за думите, за страстите. Благодаря на Азис за магията в гласа му. Благодаря на всеки един от вас, който ще се влюби в нея. И нека когато боли, да боли по-малко! " - с тези думи самата Галена разказа плана.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР