Една отчаяна майка беше отчаяна, след като шест операции за

...
Една отчаяна майка беше отчаяна, след като шест операции за
Коментари Харесай

Мама споделя своята „изключително ужасна“ битка с осакатяващата „скрита болест“, която я е накарала да не може да работи

Една обезверена майка беше обезверена, откакто шест интервенции за 11 години не съумяха да излекуват нейната „ скрита болест “ ендометриоза.

На Лорън е казано, че нейната ендометриоза е станала " прекомерно тежка " макар третата интервенция за справяне със положението. Тя беше „ толкоз изгубена, объркана и сама “, защото ендометриозата – при която тъкан, сходна на лигавицата на матката, пораства на други места, като яйчниците и фалопиевите тръби – оказа доста въздействие върху живота й.

Тя не беше в положение да работи и се бореше със мощна болежка, само че Лорън беше щастлива, че в последна сметка сама се насочи към профилирана клиника в болница на NHS на близо 40 благи от вкъщи й.

Лорън, която не попита семейството й бъде оголен, легна под ножа още три пъти в женската болница в Бирмингам в региона на Сели Оук в града. През последните 11 години майката е имала пет курса на изкуствена менопауза, в това число някои, дадени в клиниката в Бирмингам, с цел да се оправят със признаците й.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР