Една от звездите в сериала Спасители на плажа“ – Никол

...
Една от звездите в сериала Спасители на плажа“ – Никол
Коментари Харесай

Откриха рак в гърдата на спасителката Съмър Куин

Една от звездите в сериала „ Спасители на плажа “ – Никол Егерт, която влезе в ролята на Съмър Куин, е била диагностицирана с рак на гърдата. Битката й с подлото заболяване към този момент е стартирала и се организира под медицински контрол. Към днешна дата тя е с гола глава поради провежданата химиотерапия.

 

Бившата сексбомба споделя, че е усетила мощни болки в бюста си през зимата, само че ги отдала на менопаузата. Впоследствие обаче едната й гърда се нараснала доста, което тормозило 51-годишната русокоска и тя посетила мамолог. След като я прегледал, експертът открил карцином, освен това в много напреднал етап.

 

Никол разкрива, че онкологичното заболяване е в много напреднал етап и съществува риск за живота й, само че все пак не губи вяра. Към днешна дата няма и диря от сексапила й, на който феновете се любуваха в сериала преди години – тежи близо 100 кг. Наднорменото й тегло обаче не се дължи на рака, а на остарели проблеми с щитовидната жлеза, които изтезават актрисата.

 

След като удари банкрут преди няколко години, тя се насочи към сладоледения бизнес. С последните си пари си купи микробус, който трансформира в търговски обект, с който обикаляше из плажовете в Калифорния. За да са наясно почитателите й къде могат да си купят от нейното джелато, тя всяка вечер публикуваше в обществените мрежи маршрута си за идващия ден.

 

Шанън Дохърти от паметната тийнейджърска сапунка „ Бевърли хилс 90210 “ също като Никол страда от рак на гърдата в много напреднал етап. Тялото й е цялостно с разсейки и ще е цяло знамение, в случай че оцелее, разясняват осведомени със положението й.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР