Една от звездите на Швейцария Джердан Шакири бе много разочарован

...
Една от звездите на Швейцария Джердан Шакири бе много разочарован
Коментари Харесай

Шакири: Имахме големи планове, но това е футболът

Една от звездите на Швейцария Джердан Шакири бе доста отчаян от отпадането на “кръстоносците ” на 1/8-финалите на Световното състезание в Катар. “Кръстоносците ” бяха разрушени с 6:1 от Португалия.
 Португалия Португалия " унищожи " Швейцария, заместникът на Кристиано Роналдо го засенчи
“Много сме разочаровани. От името на тима се оправдавам на всички почитатели, че не успяхме да покажем нормалното си равнище на показване. Имахме огромни проекти, само че това е футболът. Понякога просто има граници, които се демонстрират. Така беше и през днешния ден. Загубихме в първия кръг, само че по-късно се вдигнахме. Трябва да похвалим португалците, за головете, които вкараха, само че резултатът в действителност бе прекомерно огромен, ” съобщи крилото.

Шакири бе запитан какъв брой огромна изненада е било за отбора и оставянето на Кристиано Роналдо на скамейката и замяната му с Гонсало Рамош, който след това означи хеттрик.
 Кристиано Роналдо не стартира титуляр за Португалия на огромно състезание за първи път от 2008 година насам Кристиано Роналдо не стартира титуляр за Португалия на огромно състезание за първи път от 2008 година насам
“Беше изненада за всички ни. Ние сме експерти и слушаме треньора, както и проектът, който той ни дава. Имахме нашият проект, само че за жалост не се получи, ” приключи той.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР