Една от звездите на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе даде

...
Една от звездите на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе даде
Коментари Харесай

Мбапе: Френската Лига 1 не е най-доброто първенство в света

Една от звездите на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе даде изявление пред списание Esquire, в което приказва искрено за себе си. " Френската Лига 1 не е най-хубавото състезание в света, само че постоянно съм осъзнавал ролята си да се пробвам да го усъвършенствам. Моята позиция? Аз съм съвременен нападател и мога да играя на всички места. Преди години имаше номер 9, номер 11, номер 7. Аз съм играл на всички позиция, отляво и отдясно ", споделя международният първенец с Франция.

" Моето непретенциозно мнение е, че не може да има футболисти, които всеки сезон сменят поста си и се показват постоянно на чудесно равнище. Вярвам, че всеки тим не е група от другари, по същия метод, по който пекарят не се схваща наложително с другите пекари. Не сме длъжни да вечеряме всяка вечер дружно, с цел да побеждаваме ", счита Мбапе.

Продължават и спекулациите към бъдещето на Килиан Мбапе, който има още година контракт с ПСЖ, само че Реал Мадрид поставя съществени старания да го притегли в състава си до края на месеца. Според испанските медии клубът от Париж към този момент обмисля опцията да се раздели с Мбапе и даже за негов заместител се спряга бразилският национал на Евертън Ричарлисон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР