Една от звездите на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш се извини

...
Една от звездите на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш се извини
Коментари Харесай

Феновете на Юнайтед надали ще харесат оправданието на Фернандеш

Една от звездите на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш се извини на почитателите на “червените дяволи” за провалянето с 0:4 от Ливърпул на “Анфийлд” в дерби от Висшата лига. Това е втора гръмка загуба за Юнайтед от мърсисайдци за състезание този сезон, откакто Ливърпул разруши огромния си противник с 5:0 на “Олд Трафорд” през октомври.

Победата във вторник вечерта разреши на водения от Юрген Клоп отбор краткотрайно да смъкна от първата позиция в класирането Манчестър Сити, до момента в който Манчестър Юнайтед се отдалечи от задачата си да влезе в Топ 4. Фернандеш обаче изненадващо съобщи, че до момента в който Ливърпул се бори за купата, то "червените дяволи " не се борят за нищо. Това едва ли ще се хареса на почитателите, които се надяваха техния отбор да стигне най-малко до място в зона Шампионска лига.

“Извинявам се на почитателите. Това в никакъв случай не е задоволително, само че е всичко, което можем да създадем. Те заслужават доста повече от нас. Мисля, че всеки от нас даде по 100% от себе си и постави старания, само че не играхме задоволително добре”, показа пред Sky Sports португалският нападателен халф.

“Ливърпул се бори за купата, това е разликата. Ние не се борим за нищо. Трябва да погледнем вътре в нас и да се опитаме да разберем какво не се получава”, добави Фернандеш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР