Една от звездите на Лос Анджелис Лейкърс Пол Джордж няма

...
Една от звездите на Лос Анджелис Лейкърс Пол Джордж няма
Коментари Харесай

Пол Джордж пропуска старта на плейофите за ЛА Клипърс в НБА

Една от звездите на Лос Анджелис Лейкърс Пол Джордж няма да бъде подготвен за старта на плейофите в НБА поради проблемите, които изпитва със своето коляно, разгласи журналистът Шамс Чарания.

Джордж получи контузия по време на мача на " ножиците " на 21 март против Оклахома Сити Тъндър и от този момент не е играл за своя отбор.

Осемкратният участник в " Мача на звездите " побърза да успокои почитателите на Клипърс, че сега минава през развой на рехабилитация и изрази вяра, че ще може да помогне на своя отбор за плейофите.

" Чувствам се доста по-добре. Скъсвам си задника от работа и безусловно се моря по през целия ден. В шест дни от седмицата упражнявам и отивам на рехабилитация. Ще направя всичко допустимо, с цел да играя в плейофите, само че всичко е на кантар ", показа Джордж при гостуването си в подкаст.

През този сезон крилото на ЛА Клипърс е записал по 23,9 точки, 6,1 битки и 5,1 асистенции приблизително на мач, а " ножиците " приключиха на 5-а позиция в класирането на Западната конференция в постоянния сезон.

По този метод тимът от Ел Ей ще се изправи против съставът на Финикс Сънс в първия кръг на плейофите, а първият мач от серията ще бъде в Аризона тази неделя (16 април).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР