Една от звездите на италианския гранд Интер – Милан Шкриняр,

...
Една от звездите на италианския гранд Интер – Милан Шкриняр,
Коментари Харесай

Звездата на Интер Милан Шкриняр с послание към децата в България

Една от звездите на италианския гранд Интер – Милан Шкриняр, изпрати особено видео обръщение към родните футболни гении. Словашкият национал, който има 80 мача и 4 гола с фланелката на „ нерадзурите “, прикани всички деца и юноши на възраст сред 5 и 17 години да станат част от втория Inter Academy Camp Bulgaria.

„ Здравейте на всички! Това лято Inter Academy Camp се завръща в България. Включете се в лагера и тренирайте като същински състезател на Интер “, прикани Шкриняр в особено квалифицираното за случая видео.

Тази година 18-кратният първенец на Италия още веднъж дебаркира в китното морско градче Бяла – сред 30 юли и 4 август, с цел да даде опция на над 100 деца да упражняват под управлението и методите на експерти от академията му.

Участие в миналогодишния, първи камп на „ нерадзурите “ в България взеха 107 деца, а пет от най-хубавите, които бяха селектирани от италианските треньори, изживяха три вълшебни дни в Милано. Щастливците посетиха основния офис и залата с титли на Интер, усетиха магията на „ Сан Сиро “ и Серия „ А “ и имаха неповторимата опция да се срещнат персонално с всички звезди в редиците на Лучано Спалети.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР