Една от звездите на филма Момчето си отива – актрисата

...
Една от звездите на филма Момчето си отива – актрисата
Коментари Харесай

Звезда от филма Момчето си отива днес има много тъжна съдба

 Една от звездите на кино лентата " Момчето си отива " – актрисата Христина Русева, от две години насам се е трансформирала в клошарка.

Тя рови в кофите на централната улица в Сливен, научи от другарка на Христина – Емилия Узунова. Жената се обърна към вестника обезпокоена, че неналичието на средства за храна могат да съсипят актрисата, която до неотдавна живеела в остаряла градска къща.

" Често се случва това в наши дни, само че за Хриси ми е доста мъчително. Доколкото знам, в този момент в постройката, където живее, й е спрян токът, водата също. От време на време аз самата й оставям по някой лев, поставям й и храна, само че тя всичко изпива.

Преди време я бяха затворили наложително в обществено заведение, с цел да лекуват алкохолизма й, само че тя избяга оттова, тъй като желала да бъде свободна ", споделя приятелката от млади години на актрисата.

Според нея, като се изключи че " залита " по чашката, Русева развила и психологични отклонения във времето. Тя не била нападателна, само че си говорела сама и постоянно викала по минувачите на улицата.

" Не е рискова, когато като млада имаше пари да си купува медикаменти и ги пиеше, всичко беше наред, само че в този момент към този момент е възрастен човек, няма семейство и никой не се грижи за нея ", споделя с тъга Русева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР