Една от зодиите ще е особено откровена, но звездите дават

...
Една от зодиите ще е особено откровена, но звездите дават
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Ако сте по-емоционални и откровени, има как да изгладите ситуацията

Една от зодиите ще е изключително откровена, само че звездите дават съвет какво да вършат, в случай че малко прекалят.

Овен

Toва е най- удобното астрологическо време с цел да бъдете точно подобен човек, какъвто сте. И щом това Ви е известно, за какво да не го отпразнувате? Организирайте непланувана авансово колекция за своите другари. И кой може да Ви откаже? И то осбено когато оферирате да се съберете, да си поговорите и да потанцувате, а също така и да се занимавате с още доста приятни неща, като в действителност е постоянно, когато прекарватe вечер у Вас...

Телец

Днес Вашият обичан човек ще Ви задава доста и разнообразни забавни въпроси., отговорът на които за Вас напълно няма да бъде по този начин елементарен, както би Ви се желало. Само че се постарайте, да удовлетворите неговото любознание: в последна сметка ще бъде забавно и на Вас, и на нехо. Много нови неща ще узнаете!
 

Близнаци

Дали има някой, който, както Вас, да умее да изпита наслаждение, без значение дали е самичък или в компания? Само че в дадения миг сте настроени да изпускате единствено позитивни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си извънредно доста хора. Всичко може да приключи с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от другар. Не пропускайте този човек: необикновен, отзивчив и напълно не наподобяващ на хората, с които сте привикнали да поддържате връзка
 

Рак

Днес ще раберете, че някаква страничка в персоналния Ви живот, която никога не е трябвало да се обръща, въпреки всичко се е обърнала. Какво пък, след нея обезателно ще последва още една, а по-късно още, и още... Затова не си заслужава да се разстройвате никога...
 

Лъв

Днес звездите ще основават удобни условия за всичко, което сте си възнамерявали за деня. Реализация на концепциите Ви и подсилване на Вашата известност. На всички ще извършите допустимо най-хубавото усещане. Само че до момента в който решавате ослепително своите задания, убедете се, че не сте се възгордели прекомерно от триумфите си. И не забравяйте, че най-хубавата тактичност - това е учтивост и почитание към другите.
 

Дева

Към решаването на всевъзможни финансови въпроси е желателно да методите съществено. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо състояние, в случай че умеете икономично да боравите със своите наличия и другите запаси. Възможно е по това време да Ви помогне остарялата тествана система за ръководство на ресурсите, която сте изработвали месеци, дори и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате движимости, които са били в приложимост –стари, изпочупени и нуждаещи се от корекция или разчистване.
 

Везни

В очите на близките търсете състрадание, а не удивление. Все-пак в миналото, когато Ви се наложи, би трябвало да знаете, към кого можете да се обърнете. Едновременно с това ще си изясните, кой единствено ще подвига пара, без да направи нищо потребно.
 

Скорпион

През този ден ще сте способни на най-истински героизъм, което и дори не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия обичан човек напълно няма да се учуди от такова държание: той е знаел, какъв капацитет е заложен у Вас и в никакъв случай не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!
 

Стрелец

Общата картина на живота ще наподобява все по-оптимистично, в случай че единствено свалите сивите очила, които по този начин настойчиво носите в последно време. В даден миг звездите ще разширят Вашите кариерни хоризонти и Вашия персонален живот ще заблести в разнообразни багри, стига единствено да съумеете да извършите крачка в необикновена за себе си посока. Престанете да подтискате своите естествени инстинкти и да се приемата като тъмен вид, какъвто в действителност напълно не сте. У Вас живее едно малко палаво дете, което чака да се измъкне на открито и да си поиграе.
 

Козирог

Спадовете на настроението са едно, само че във Вашия случай настроението се движи ту долу, ту горе, в някакъв безреден зигзаг. Ако това Ви се коства безумство, какво е за обкръжаващите Ви, които са привикнали да Ви виждат в умерено положение?... Сег а сте склонни в припадък на афект да кажете неща, които в действителност не сте е имали желание да казвате. Постарайте се да се абстахирате от всичко извън, което Ви нервира, успокойте се и потърсете повода за ставащото.
 

Водолей

Някакви напълно непредвидени и доста приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден. Ще припомнят за себе си хора, които постоянно се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли усеща. Денят е подобаващ за възобновяване на всевъзможни връзки - и сантиментални, и настоятелен. Само че би трябвало да сте на ясно, че измененията, станали с Вас, няма да разрешат общуването в предходния дух. Това също е и сполучлив ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята характерност - безупречният усет няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще издигнат настроението Ви.
 

Риби

Хората, които Ви познават и обичат, по никакъв начин няма да се учудят, че от време на време изпускате по някоя непремерена дума. Така че в случай че през идващите няколко дни започнете да се изразявате по-откровено от нормално, на никой от околните Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, в случай че се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава откровеност и искреност? Тогава, откакто извършите такова изявление, в качеството на опрощение, предложете на своя събеседник, да го придужите, до момента в който се качи в таксито.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР