Една от зодиите днес ще реши лични проблеми, друга ще

...
Една от зодиите днес ще реши лични проблеми, друга ще
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Една от зодиите през днешния ден ще реши персонални проблеми, друга ще бъдзе нараснала в службата, а трета ще би трябвало да се оправи с ново предизвикателство в живота.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен

Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Телец

Опитвате се да съумеете с всичко, и по тази причина не успявате нито на една активност да отделите задоволително внимание и време. Това се отнася и за персоналния Ви живот.Ако имате обичан човек, бъдете уверени, че това мощно го наскърбява. А в случай че нямате – в близко време няма и да се появи: за него просто няма да Ви доближат време, сили и сила.
 

Близнаци

Днес ще Ви стане тъжно. В живота Ви завършва един доста прекрасен и доста значим интервал. Важното е, тъгата Ви да не сублимира под формата на гняв към останалите ( като цяло) и към Вашия обичан човек (в частност). Те за нищо не са отговорни.А и се постават паралелно с Вас...
 

Рак

Денят е удобен за това, да си визиите измененията във Вашата работа. Ако си визиите по какъв начин виждате своето идеално работно място, запишете го и се пробвайте да го реализирате като проект. Прекалена интензивност през днешния ден не е нужна, тъй като има голяна възможност тези дейности да Ви лишават доста сили, а да не донесат съответен резултат, в случай че авансово не планирате всичко до най-дребния подробност.
 

Лъв

Ако действате уверено и самоуверено, ще съумеете да укрепите своите позиции. Ще имате опция за нови настоятелен запознанства, както и да намерите хора, които да Ви оказват помощ за реализация на смели замисли. Може да се захванете за нови задания, които да са доста рисковани и огромни. Възможни са непредвидени предложения и оферти, както и знаци на внимание от противоположния пол. Ще Ви зарадва лек флирт или с нищо не обвързващо запознанство. Имате доста повече неща на разум за този ден, в сравнение с можете да свършите. Затова доста деликатно би трябвало да съумеете да разпределите своето време, а Вие доста добре умеете да го извършите.
 

Дева

Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е признато и задоволително. Вечерта най-накрая този човек ще се реши да Ви каже това, което мисли. Ако сега нямате сътрудник и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия взор. Възприемайте това като един тип съревнование, настройте се за победа и изпробвайте, какъв брой дълго може да издържите.
 

Везни

Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.
 

Скорпион

Днес няма да сте най-общителния човек и не желаете да бъдете, а и никой не изисква това от Вас, нито се пробва да Ви принуди. Общуването с обичания може да се ограничи до ласкава целувка или СМС, състоящ се единствено от една дума – ОБИЧАМ. И всичко ще бъде наред.
 

Стрелец

Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.
 

Козирог

Най-голямо значение имат точно дреболиите, изключително в това, което се отнася до партньорство. Кой би знаел, че очарователната първоначално привичка на Вашия сътрудник непрекъснато да си подсвирква, може да се окаже толкоз дразнеща? Или че маниера на Вашия обичан човек да завързва ресните на двоен възел, която от начало толкоз Ви е дразнела, ще стане за Вас привичката, предизвикваща най-голямо трогване? Преди да си загубите главата и всевъзможни шансове за продължителни взаимоотношения, спомнете си, какъв брой бързо се трансформират усещанията.
 

Водолей

Днес за следващ път ще се убедите, че дори и от най-безизходната обстановка постоянно има излаз, като напълно не е наложително той да е най-неприятен. Много е значимо да го намерите, а и да съумеете вярно да го употребявате! Успехът във Вашия персонален живот през днешния ден ще зависи единствено от Вас.
 

Риби

Днес ще Ви овладее възприятие на леко безпокойствие. Ще се терзаете от смутни подозрения и плахи интуиции. Той за какво не звъни? Къде изчезна предходния път? Не може ли най-малко да пусне един sms? Денят подготвя към съществено безпокойствие.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР