Една от зодиите днес може да получи нещо, за което

...
Една от зодиите днес може да получи нещо, за което
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: За да получите нещо, което отдавна сте искали, трябва да се откажете друго

Една от зодиите през днешния ден може да получи нещо, за което от дълго време мисли и мечтае. За да се сбъдне обаче, звездите поучават да се откаже от нещо друго.

Овен

Днес за Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да се настрои по Вашия темп. Затова понякога той ще прави непредсказуеми и неразбираеми действия, които доста елементарно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно възприятие и не го следвайте. Проявете толерантност.

Телец

Денят се оказва доста сполучлив от делова позиция. Имате задоволително сили и сила, с цел да реализирате своите нови проекти и хрумвания в живота. Ако става дума за пари или скъпо имущество, избягвайте да бързате. Ако пък планирате промяна на работата, не би било ненужно да покажете схващане. Най-страшното, което може да Ви се случи през днешния ден е, да подведете своя обичан човек тогава, когато най-вече се нуждае от Вашата помощ. Но това ще стане единствено при положение, че решите умишлено да постъпите по този начин. Затова са нужни единствено малко внимание и самообладание, и още веднъж ще сте незаменими и значими в живота на Вашата „ половинка ”.
 

Близнаци

Днес Вашият обичан човек ще бъде доста раним и схватлив, което много ще усложни за Вас процеса на другарство с него: ще се наложи непрекъснато да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и изобщо да му оказвате всякаква морална поддръжка. Това ще се окаже не елементарно, само че належащо.
 

Рак

Отстъпвайки нещо, ще усетите същинска независимост, та за какво тогава да не се опитате да го извършите? В дейностите си сте се управлявали от същински претекстове, само че незнайно за какво хората пропущат Вашите хрумвания около ушите си... Запазете силата си за тези, които фактически ще пожелаят да Ви изслушат. Приемете и обстоятелството, че някои хора си имат личен път и вършат това, което сами намират за належащо. В този миг сте създали всичко, което сте могли. Освободете се от моралните отговорности и отговорности, които сами сте си упълномощили.
 

Лъв

Струва Ви се, че сте човек от друго измерение. Не разбирате, по какъв начин хората могат да постъпват по подобен метод и по какъв начин могат да мислят с сходни категории. Мълчаливото Ви неспокойствие ще засегне и Вашия обичан човек. Затова връзките ви през днешния ден умерено може да бъдат наречени безмълвно неразбирателство.
 

Дева

През този ден ще бъдете виновни за своя обичан човек, както в никакъв случай до в този момент. Ще отговаряте за него примерно както майка за дете. Разбира се, Вашата половинка няма да е толкоз беззащитна, само че в сърцето Ви по този въпрос ще има напълно друго мнение.
 

Везни

Днес доста малко ще Ви интересува мнението на Вашия обичан човек за това, какво вършиме, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може единствено да му съчувствате: от негова позиция Вие изобщо и нямате желание да преценявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?...
 

Скорпион

Днес Ви чакат съдбоносни срещи, които могат съществено да трансформират Вашия персонален живот, а може и да не го обиден по никакъв метод. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате съответно, а останалото ориста – фантазьорка сама ще реши.
 

Стрелец

Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
 

Козирог

Ще заставите всички заобикалящи, да Ви извърнат внимание. Днес целият свят е в ръцете Ви! Защо още не разбирате това? Ако Ви се коства, че нещо пречи или Ви лимитира, няма никой отговорен за това, та затова не би трябвало да обвинявате който и да било. Сами контролирате личния си живот, даже и в този миг изобщо да не мислите, че е по този начин. Започвайте да действате и покажете на какво сте способни, тъй като тъкмо в този момент сте най-ярката звезда.
 

Водолей

Животът – това са непрекъснати компромиси, а през днешния ден у Вас може да се появи чувство, че е време още повече да отстъпвате. Работата не е в това, че се държите егоистично. Просто е пристигнало време да научите някои неща от личен опит, което напълно не значи, че би трябвало да се жертвате. Днес е прекомерно допустимо да се случи нещо, което от дълго време сте желали, само че за тази цел да се наложи, да се откажете от нещо друго.
 

Риби

Да се промени предишното е невероятно, по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР