Една от знаковите фигури в българския тенис Маги Малеева коментира

...
Една от знаковите фигури в българския тенис Маги Малеева коментира
Коментари Харесай

Магдалена Малеева: Григор в Топ 5 бе сред най-смелите мечти

Една от знаковите фигури в българския тенис Маги Малеева разяснява идния заключителен мач на Григор Димитров против Давид Гофен във финалния Мастърс в Лондон.

"Невероятна година за Григор, всички сме чували за капацитета му, за класата му, до този миг това не се случваше, в първите пет тенисисти, той направи нещо необикновено, демонстрира по какъв начин е играл през тази година, необикновено е, постигнал е доста победи през този сезон ", разяснява Малеева.

"Емоционално и душевен е по-отдаден, само че в този момент просто е схванал, че този миг от време ще си отиде, ще би трябвало да се бори със своите демони и страхове, той ще бъде на равнище още няколко години на високо равнище, и в този момент е неговото време. Трудно е да се резервира хладнокръвие, би трябвало да бъде безусловно порядъчен за още един мач, упованията са големи, никой не има вяра, че той ще загуби този мач, би трябвало да е ужасно мобилизиран и съсредоточен ", добави тя.

"Радвам се, че той реализира капацитета си и става все по-добър. Гофен е в доста добра форма, мисля, че Григор ще бие, само че ще му е доста мъчно ", приключи Маги Малеева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР