Една от заблудите на интелигентните хора е, че те много

...
Една от заблудите на интелигентните хора е, че те много
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Зад „Възраждане“ стоят българските служби, а техният лидер се казва Румен Радев

Една от заблудите на интелигентните хора е, че те доста се опасяват от ръководство на „ Възраждане “. Те не са основани да ръководят. Те са основани да разрушат и дребното, реализирано през последните 25 години в България. Зад тях стоят българските служби, а техният водач се споделя Румен Радев.

Това депутатът от „ Продължаваме промяната - Демократична България “ Христо Петров (Ицо Хазарта) в ефира на bTV през днешния ден. По думите му, въпреки и да може да е инцидентно, е забавно по какъв начин и Костадин Костадинов, и президентът използваха.

Коментарът му идва, откакто по-рано през днешния ден представители на „ Възраждане “ и Политическа партия стигнаха до. Според Петров прокуратурата би трябвало да се самосезира по случая.

„ Едни хора в Народното събрание желаят да дефинират кой може да приказва и кой не може да приказва “, сподели Христо Петров, визирайки изявлението на Костадинов, който разгласи, че „ Възраждане “ повече няма да позволен Явор Божанков и Манол Пейков до трибуната.

Хазарта отхвърли Радев да е основател на „ Продължаваме промяната “, въпреки че това се е случило с негова поддръжка. „ Отчитам като моя персонална виновност, че съм се заблудил във връзка с президента. “

Депутатът акцентира, че има риск ПП-ДБ „ да бъдат изпързаляни “ от ГЕРБ-СДС при общо ръководство. Въпреки това би трябвало да се направи опит за такова, тъй като другояче има риск България да поеме курс към Русия и тирания.

По мотив коментара на Радев от през днешния ден за „ целувката сред Борисов и Петков “, Петров сподели, че повече щяла да го отврати целувка сред президента и основния прокурор Иван Гешев.

„ По време на предизборната акция всички от Политическа партия и Демократична България обикаляхме цяла България и казвахме на нашите гласоподаватели „ гласувайте за нас, ще спечелим и ще накараме ГЕРБ да ни поддържат “. Ние не спечелихме, само че след всички договаряния накарахме ГЕРБ да ни поддържат “, сподели Ицо Хазарта във връзка рецензиите против взаимното ръководство с партията на Бойко Борисов.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР