Една от водещите творчески агенции в страната — Nitram, се

...
Една от водещите творчески агенции в страната — Nitram, се
Коментари Харесай

Творческата агенция Nitram става част от DDB Group

Една от водещите креативен организации в страната — Nitram, се причислява към фамилията на информационната група DDB Group. Въпреки смяната в собствеността, организацията ще резервира своята креативна самостоятелност и ще продължи своя напредък под управлението на създателя ѝ и сегашен креативен шеф — Мартин Димитров.

С процеса на присъединението Nitram ще разшири портфолиото от услугите, които предлага, с поддръжката на профилираните компании на групата. Освен ефикасни креативен решения актуалните и бъдещи клиенти на организацията ще могат в допълнение да получават цифрови, медийни, PR, BTL и продуцентски услуги, основани на ресурса и дългогодишната експертиза на DDB Group. Nitram ще получи достъп и до опита на групата от работата ѝ за клиенти отвън България, както и опцията да предлага хрумвания и решения на сътрудниците си отвън страната.

За Мартин Димитров тази стъпка в прочут смисъл е завръщане. Точно преди 16 години той стана креативен шеф на DDB Sofia (понастоящем guts&brainsDDB) и остана отпред на изобретателния ѝ екип до 2007-ма. " Вярвам, че групата на DDB ще ни даде това, от което същински се нуждаем — мащаб. И също по този начин имам вяра, че ще имаме опция още повече да подобрим креативното си показване " — показа Мартин Димитров.

Разширяването на палитрата от компании е част от стратегическия проект на DDB Group да има многообразие от организации, които да оферират характерни решения на клиентите си с висока добавена стойност. Групата събира посредством стратегически партньорства най-големите гении на информационната промишленост в България, тъй като има вяра, че положителните хрумвания са най-важната и съществена съставна част зад всяка една сполучлива акция.

" Като група постоянно сме поставяли преди всичко предлагането на истински, новаторски и в това време – работещи креативен решения. Вярваме, че в странните времена, в които живеем, творчеството е оня ключ, който ще даде най-хубавите решения за бизнеса. С включването на Nitram към нашето семейство ние усилваме опциите пред нашите клиенти — сегашни и бъдещи — да имат богат избор сред другите ни организации с потвърдено изобретателно и стратегическо мислене " — показа Добринка Стойкова-Парасхаки, съсобственик на DDB Group в България.

Тази година DDB Group стартира и предлагането на BTL услуги като промоционален маркетинг, събитиен мениджмънт, мърчандайзинг, произвеждане на рекламно и промоционално съоръжение и други посредством основаването на профилираната организация „ Готово “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР