Eдна от водещите световни компании за линейни превози Hapag-Lloyd откри

...
Eдна от водещите световни компании за линейни превози Hapag-Lloyd откри
Коментари Харесай

Германска корабна компания с над 16 000 служители по света откри офиси в България

Eдна от водещите международни компании за линейни транспорти Hapag-Lloyd откри два нови офиса в България със профилирани екипи, подготвени да обслужват своите клиенти в пристанищния град Варна и в столицата София.

България е атрактивен пазар за напредък за Hapag-Lloyd и заема стратегическа позиция в Югоизточна Европа, се споделя в  на компанията. Hapag-Lloyd оперира с три визити седмично, свързвайки българските пристанища Бургас и Варна с основни места в Близкия изток, Съединени американски щати, и такива в границите на Европа и Азия. Освен това от България страните от Централна и Източна Европа се покриват посредством паневропейския кулоар Рейн-Дунав, като се употребяват камиони и влакове.

" Нашите нови офиси в България показват нашия ангажимент към Черноморския район. България е прелъстителен пазар за напредък за нас с две огромни пристанища и положителни връзки с вътрешността на страната по шосе и железопътен превоз ", сподели Хуан Пабло Ричардс, старши ръководещ шеф район Южна Европа в Hapag -Лойд. " Много сме удовлетворени да отворим лични офиси на това стратегически значимо място, което ще ни разреши да обслужваме по-добре нашите клиенти в Черноморския район и Балканския район. "
 Заради недостига: Hapag-Lloyd поръча контейнери за $550 милиона
Заради недостига: Тази немска компания поръча контейнери за $550 милиона

Това е най-голямата поръчка в историята ѝ

С флот от 264 съвременни контейнерни кораба и общ транспортен потенциал от 2,0 милиона TEU, Hapag-Lloyd е една от водещите международни компании за линейни транспорти. В сегмента на линейното мореплаване компанията има към 13 500 чиновници и 400 офиса в 135 страни. Hapag-Lloyd има контейнерен потенциал от 2,9 милиона TEU - в това число един от най-големите и съвременни флотилии от хладилни контейнери. Общо 113 линейни услуги по целия свят обезпечават бързи и надеждни връзки сред повече от 600 пристанища по целия свят. В сегмента Терминали и инфраструктура Hapag-Lloyd има дялове в 20 терминала в Европа, Латинска Америка, Съединените щати, Индия и Северна Африка. Приблизително 2600 чиновници, назначени в сегмента Терминали и инфраструктура, се занимават с действия, свързани с терминалите, и дават спомагателни логистични услуги на определени места.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР