Една от водещите компании за производство на спа хидромасажни вани

...
Една от водещите компании за производство на спа хидромасажни вани
Коментари Харесай

Огромен бизнес гигант стъпва на българския пазар

Една от водещите компании за произвеждане на спа хидромасажни вани и дребни плувни басейни в Европа и първият чешки производител на сходни уреди стъпва в България. Плановете на фамилната компания USSPA към момента са в начална фаза на осъществяване. Това обявиха от компанията, представени от Money.bg.

Партньорът от българска страна е Spa Consult, която е измежду водещите компании, профилирани в цялостното осъществяване на първокласни спа и уелнес центрове и басейни в България и Европа.

До реализацията на проектите обаче може да минат месеци.  " Създаването на спа център е много трудоемко. Това е характерен артикул - нещо като да извършите кола.

Трябва да се обучат хора и това лишава месеци. Но би трябвало да сме налични в България напълно скоро. В момента работим с компания и в Румъния ". Това показа притежателят и основен изпълнителен шеф на компанията Катерина Кадлечова.

По отношение на това какви артикули от портфолиото си ще оферират у нас, тя споделя, че евентуално ще " донесат " цялата си продуктова гама, само че ще зависи от " целевия пазар, с който компанията е обвързвана сега ". " Концентрираме сепо-скоро високото качество, дизайна и нововъведенията ", разяснява тя.

От 1995 година USSPA е измежду най-разпознаваемите производители на спа уреди в Европа. Продуктите се изнасят за над 20 страни по целия свят. Компанията работи на пазари като Испания, Швейцария, Германия, Словакия, Швеция, Австрия и други. Приходите им за 2022 година възлизат на 14 милиона евро.

Катерина прави забавно изложение на продуктите, които компанията й предлага:  " Ние не предлагаме артикули от невисок клас, това не е на ниска цена артикул, само че в случай че би трябвало да го сравня с колите, сме по-скоро като Mercedes, не като Ferrari.

Не желаеме да сме като тази първокласна марка, само че желаеме да бъдем в действителност положителни. Искаме да предлагаме чудесно качество и това не се случва евтино, тъй като тогава ще би трябвало да вършим взаимни отстъпки с материалите, които използваме ", разяснява тя.

Според управлението на компанията едвам 10% от продажбите им са ориентирани към хотели, по-голяма част от продуктите са предопределени за частни клиенти.

Според Катерина бизнесът й е претърпял същински взрив по време на пандемията и по-специално предишното лято.  " В момента сме изправени пред закъснение и обмисляме да влагаме още в продуктите си, разширяваме и нашия експортен отдел.

Конкуренцията е голяма, само че мисля, че постоянно е здравословна. По отношение на европейския пазар - да, известни сме, само че нашият дял е дребен. Така че има голям капацитет за напредък ".

В момента компанията се е съсредоточила върху разпространение на марката в Европа и в други страни.  " Търсим нови дестинации и всичко зависи от тях. Ние обаче сме с огромни упования ", споделя Катерина.

По отношение на устойчивостта на бизнесите, за която се приказва от ден на ден Катерина споделя, че има друго от нормалното отношение по въпроса. " Ние сме устойчива компания, само че просто не го назоваваме по този начин. Смятам, че от време на време много се злоупотребява с това придвижване ", споделя Катерина.

" Ще дам един образец - преди две години сменяхме осветлението във фабрика, тъй като беше остаряло и незадоволително надеждно. Имаше и някои условия, които се трансформираха.

Трябваше да разтеглим и офисите си. Поставихме LED светлини, само че не тъй като икономисват сила и ни икономисва пари, а тъй като чиновниците ни ще работят по-добре на тази светлина. Това е методът, по който подхождаме ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР