Една от водещите институции в сферата на криптовалутите Nexo открива

...
Една от водещите институции в сферата на криптовалутите Nexo открива
Коментари Харесай

Българска криптокомпания със световен размах отваря офис в Пловдив

Една от водещите институции в областта на криптовалутите Nexo открива нов офис в Пловдив с десетки отворени позиции за софтуерни експерти в целия район.

Nexo е пионер на пазара на криптовалутите. Чрез първия си артикул през 2018 година компанията спомага потребителите да получат ликвидност против цифровите си активи и основава нова бизнес ниша в крипто екосистемата. Следват редица решения като пестелив артикул, лична борса и крипто кредитна/дебитна карта.

Новината за новия дом на Nexo в Пловдив идва в миг на разбиране на криптовалутите — по-рано през годината Ел Салвадор взе решението да одобри биткойн като публично разплащателно средство, а неотдавна в Ню Йорк дебютира първият борсово търгуван фонд.

Nexo е основана в България и е един от международните водачи на пазара на криптовалутите, като сега ръководи активи на стойност повече от $13 милиарда и е обработила преводи за над $50 милиарда от основаването си преди три години. Над 2,5 милиона консуматори от целия свят се възползват от продуктите на Nexo. Създадената през 2018 година компания има екип от над 300 български експерти.

" Растем целенасочено, в крайник с пазара, на българска почва и с едни от най-хубавите специалисти в света. Нашите експерти са на първа линия на нововъведенията като деен участник в експоненциалния растеж на крипто промишлеността. Тези триумфи се градят от хиляди експерти по целия свят и сме горди, че български екип се подрежда измежду челните редици " — показа Ясен Янков, вицепрезидент " Продуктови нововъведения " в Nexo.

Nexo е една от водещите институции за ръководство на цифрови активи в света. Компанията цели да даде цялостен набор от финансови услуги с изгодите от криптовалутите посредством първите по рода си Instant Crypto Credit Lines, пестелив артикул, лична борса за търгуване на цифрови активи и сигурност на най-високо равнище на своя Nexo Wallet. Nexo е обработила повече от $50 милиарда за над 2,500,000 консуматори в 200+ юрисдикции от своето учредяване през 2018 година, показват от компанията.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР