Една от водещите фракции на феновете на ЦСКА - Офендърс

...
Една от водещите фракции на феновете на ЦСКА - Офендърс
Коментари Харесай

Офендърс: Времето за оправдания приключи отдавна! В неделя - всичко или нищо

Една от водещите фракции на почитателите на ЦСКА - " Офендърс " изрази мнението си след вчерашното домакинско проваляне с 1:2 от Локомотив (Пловдив). Привържениците се обърнаха към футболисти, треньори и управление преди Вечното дерби с Левски в неделя със следния текст, оповестен на страницата си във " Facebook ":

„ Най-лесното нещо за нас след снощната прожекция на следващия филм от поредицата " Мегаум и ритнитопковци " е да си замълчим по тематиката. Да не внасяме ненужно напрежение преди дербито в сърцата на нежните и чувствителни души, които носят алената фланелка. Да ги оставим да " работят " и да се приготвят за идния театър в неделя. Е, това не сме ние и няма по какъв начин да се случи.

Ще използваме трибуната, която ни дава тази страница и ще отправим ясно и тъкмо обръщение към тях във връзка идния мач - всичко или нищо! Искаме успеха. Искаме тези хора, които макар че са подлагани на брутални психически мъчения, гледайки всеки един мач " играта " на обичания си тим на стадиона, да си тръгнат щастливи от " Васил Левски ". Искаме тези на терена и скамейката да оправдаят наличието си. И не на последно място желаеме най-сетне някой в ЦСКА да поеме отговорност за всичко протичащо се и да откри топките си, решавайки казуса. Защото най-после ще го решим ние. Така, както би трябвало! За това мислете му, времето за оправдания завърши от дълго време!

А в този момент се обръщаме непосредствено към армейската общественост. Наричани сме през годините с всевъзможни имена и сме били обиждани по всевъзможни способи и то единствено тъй като не пеем в общия хор, че всичко е цветя и рози. Това по никакъв метод не е трансформирало възгледите и разбиранията ни за това по какъв начин би трябвало да наподобява ЦСКА както на терена, по този начин и отвън него. И проклети да сме в случай че градежът на новия стадион, който сега се употребява като комфортно опрощение да не се търси отговорност за нищо, разреши да приемем за даденост неуспехите и аматьорщината, които се повтарят от сезон на сезон...на сезон.

Що се касае срещата в неделя изборът за нас постоянно е бил единствено един - да бъдем на стадиона. Не поради тези на терена, скамейката и ложите, а макар тях. Заради всичко, което сме възпитавани и учени да поддържаме и обичаме безусловно. Заради нашата и достойнството на обичания клуб. И не на последно място заради това, че " Сектор Г " в никакъв случай не скланя добродушно глава! Бъди един от нас! “.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР