Една от водещите британски детски благотворителни организации се дистанцира от

...
Една от водещите британски детски благотворителни организации се дистанцира от
Коментари Харесай

След скандала: Благотворителна организация се отрече от Кристиано Роналдо

Една от водещите английски детски благотворителни организации се дистанцира от звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, откакто той мазета телефон от ръцете на млад почитател след загубата на тима му с 0:1 от Евертън в събота в мач от Висшата лига.

Save the Children, които работят, с цел да поддържат децата „ безвредни, здрави и учещи “ оповестиха, че Кристиано Роналдо към този момент не е един от техните посланици.

„ Кристиано Роналдо е покровител на работата на Save the Children за небогати фамилии по целия свят. Той не работи със Save the Children от юли 2018г. и към този момент не е дипломат на Save the Children.

Той се причисли към благотворителната организация през 2013г. като световен дипломат, с цел да се „ увери, че всяко дете има шанса да разгърне своя капацитет “, се споделя в известието на организацията.

Кристиано Роналдо е и дипломат на УНИЦЕФ Португалия – част от водещата международна организация, работеща за деца в заплаха. Благотворителната организация отхвърли да разяснява дали той ще остане на тази позиция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР