Една от ветеранките сред панелистите на Гала в "На кафе"

...
Една от ветеранките сред панелистите на Гала в "На кафе"
Коментари Харесай

Андреа Банда Банда хлътнала по колега

Една от ветеранките измежду панелистите на Гала в "На кафе " - Андреа Банда Банда е съществено хлътнала по собствен сътрудник, разясняват хора от обкръжението й, дочу HotNews . Брюнетката, която другояче е обвързана от няколко години, не може да смъкна взор от най-новото попълнение в предаването - писателят Георги Блажев.

Блажев, който от своя страна пък е разведен, е мокрият идеал на държащата се като тийнейджърка в пубертет Банда Банда. Както е известно, влогърката има гадже на име Иван, който се занимава с финанси, само че все пак не крие благосклонностите си и към своя сътрудник. За да не наподобява жестоко по отношение на обстоятелството, че си има мъж, тя излиза от обстановките на нехаен флирт с това, че доста харесва Жоро като човек и метод на мислене, държание.



За ползите на Банда към Блажев приказват й сърчицата, които тя постоянно му изпраща в обществената мрежа. Още преди да тръгне сутрешно-обедния блок, тя въобще не си пести любовните имотиконки, с които шари под фотосите му. Блажев обаче избира да си бъбри повече със синоптичките Никол Станкулова и Гери Малкоданска, съдейки от това, че си е разгласил общ кадър с тях.

A post shared by (@georgi_blazhev) on Sep 7, 2020 at 1:13am PDT
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР