Една от версиите за смъртта на бизнесмена Петър Христов е

...
Една от версиите за смъртта на бизнесмена Петър Христов е
Коментари Харесай

Отмъщение е логична версия за убийството на Петър Христов

Една от версиите за гибелта на предприемача Петър Христов е възмездие. Това съобщи някогашният следовател Андрей Цветанов в ефира на Нова.

" Убийството е показно и безогледно. Улицата правораздава и това е най-лошото нещо, което се случва. Имаме повече от 180 неразкрити убийства, което значи, че няма устойчиво следствие ", посочи Цветанов.

Логично е една от версиите за убийството да е възмездие, добавя някогашният следовател.

Припомняме, тази заран показно беше убит предприемача Петър Христов. 49-годишният мъж беше прострелян в гърдите и умря минути след престрелката.

По думите му е нужно да бъде изменен метода на работа на прокуратурата. Осен това България се нуждаела и от положителни експерти в полицията. " Трудно се работи по поръчковите убийства ", сподели още Цветанов.

Андрей Цветанов направи коментар и за шесторното ликвидиране в Нови Искър.

" Лично аз имам запаси, че тези убийства са свързани с подобен лекомислен претекст. Това най-вероятно е поръчково. Не може шест индивида да бъдат убити ей по този начин поради някаква хипотетична обич ", отсече Цветанов.

Припомняме, петима души бяха открити убити в дома им в Нови Искър на втория ден от януари 2018 година Открити бяха татко, наследник, щерка на брачната половинка, юноша - неин другар и стара жена - майка на брачната половинка. Ден по-късно бе оповестено, че е открита и дъщерята на старата жена - Кети Кюхова, която е майка на момичето, намерено в къщата.

Обвинен задочно бе Росен Ангелов осъждан, през 80-те години е изтърпял присъда за педофилия. Той бе открит мъртъв преди два дни. Полицията твърди, че Ангелов се е самоубил откакто е умъртвил шестимата души. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР