Една от версиите за смъртта на 16-годишния Кристиян, по които

...
Една от версиите за смъртта на 16-годишния Кристиян, по които
Коментари Харесай

Две версии за смъртта на Кристиян от Триград

Една от версиите за гибелта на 16-годишния Кристиян, по които работят криминалистите, е самоубийство. Тялото на младежа бе намерено по-рано денем. Младежът блъсна туристи в Триград и избяга. Момчето бе в неопределеност две седмици.

След първичния оглед догатките са, че нещастието се е случило още в нощта на изгубването на ученика, минути откакто блъсна група туристи със фамилното "Ауди " в Триград. Изводите са в резултат на видяното от служителите на реда при първичния оглед. Друга версия е, че е допустимо да е паднал в устрема си да се скрие в гората в тъмната част на денонощието.

Все още не можем да кажем нищо, прави се оглед на мястото, като предстоят аутопсия на тялото и експертизи, разяснява шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов, представен от Дарик.

Днес по обяд бе открит трупът на 16-годишния Кристиян. Той е открит в бездна в региона на Триград наоколо до ждрелото, под канара.

По предварителна информация тялото на детето е намерено от татко му, който дружно с други родственици обикалял покрайнините да го търси.

Кристиян бе в неопределеност от дребните часове на 9 юли и оттогава имаше няколко акции по издирването му, само че всички те приключиха без триумф.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР