Една от версиите е, че пукотевицата е била за сплашване.

...
Една от версиите е, че пукотевицата е била за сплашване.
Коментари Харесай

Работата Стана Дебела! Нов Обрат За Стрелбата По Офис В София!

Една от версиите е, че пукотевицата е била за заплашване. На кого обаче, към момента не е ясно, защото в постройката се обитават няколко компании. Сред тях са транспортна компания, ай ти компания и задгранично сдружение, предлагащо инженерни решения за потребление на слънчева сила. Три от патроните пробили стъклата на офиса на първия етаж., Другите създали дупки по фасадата, а един минал през предния ляв калник на светлосиньото БМВ.

На мястото на следите от патрони по стъклата през вчерашния ден бе залепено кафяво тиксо. Веднага след гърмежите служители на реда от Първо районно отделили улицата, а сътрудниците им криминалисти търсеха гилзи, записи от камери и разпотваха очевидци. Охранителят твърдеше, че през вчерашния ден за пръв път вижда паркираното на тротооара БМВ и колата не е на никой от постройката. Обясни, че можело стрелбата да е поради паркомясто, тъй като колата биула спряна на тротоара.

Според осведомени автомобилът е на притежателя на обменните бюра и различен път е бил спиран на същото място. Возилото беше запечатано и откарано през вчерашния ден от проверяващите за експертизи, Пенсионерът, изпълняващ ролята на охранител, добави, че камерите на постройката гледали единствено към тротоара пред входа, а причинителят стрелял от другата страна на улицата. Служителката от постройката с надупчените стъкла пък твърдеше, че гърмежите са дело на дилъри.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР