Една от участничките в Ергенът изоставя милионер, за да влезе

...
Една от участничките в Ергенът изоставя милионер, за да влезе
Коментари Харесай

Секси мацка влезе в Ергенът след скандал с милионер

Една от участничките в " Ергенът " изоставя милионер, с цел да влезе в шоуто.

Става дума за Анна Метушева, която е показана като Шермин в продукцията. Мацката е първа приятелка с Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова.

Метушева е същинска силиконова бомба. Видно е, че има много кубици в големите дини. Мацката взема решение да влезе в третия сезон на " Ергенът " малко преди да стартират фотосите на шоуто, разкриват наши източници. Преломният миг, с цел да се впусне в риалити формата, е раздялата с гадже милионер.

До лятото на предходната година Анна Шермин има връзка с ултрабогат чужденец, разкриват още нашите източници. Двамата идват в България на отмора и Шермин да запознае роднините си с изгората, само че внезапно в връзките им настава провал. Следват бурни кавги. И с цел да му го върне тъпкано, огнената русокоска влиза в " Ергенът ", където желае да се бори за сърцето на синеокия хубавец Алекс.

Синеокият красавец незабавно е хванал окото на Анна Шермин. Той е показан като милионер, а също така е много прелъстителен мъж.

По информацията на вестника обаче Шермин не съумява да стигне до заветната си цел - да завоюва сърцето на Младенов. Това издадоха за " България Днес " източници от продукцията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР