Една от тях дори вече е набрала над 600 последователи

...
Една от тях дори вече е набрала над 600 последователи
Коментари Харесай

Съвсем Стана За Смях! Бият Шута На Михаил Билалов От Стани Богат!

Една от тях даже към този момент е набрала над 600 почитатели и продължава да набира известност. А в нея са извадени всичките му гафове и изцепки.

Един от паметните гафове на екранния Джаро е въпрос за успеха на Григор Димитров на АТП. След доста усложнения участничката съумя да отговори против Давид Ферер, след което Билалов потегля да прави уточнения.

„ Григор печели първия си шампионат от сериите АТП в Стокхолм през декември 2013 година ”.

Годината е вярна, само че единствено до там. Тенис надпреварите завършват в средата на ноември, а Димитров завоюва купата си през месец октомври.

Но Билалов очевидно не знае това и приказва каквото си желае.

Освен това водещият много сполучливо обърква участниците в надпреварата, вместо да им помогне. По същия метод той ги подведе за вярното изписване на детайла хром—CH, до момента в който вярното е Cr.

Актьорът е вцепенен на стола и явно не се усеща удобно в тази си роля. Преди дни различен участник употребява жокера „ Обади се на другар ”, а фенът го поздравя със „ Здравей Джаро ”.

Билалов очевидно се смути, а по-късно отговори, че Джаро е починал.

Заради многочислените му издънки групата „ Да изгоним Михаил Билалов от „ Стани богат ” към този момент набира голяма известност. „ Много се излага. Освен това оказва помощ на участниците. Щом тръгнат в неверна посока, незабавно ги подтиква да употребяват жокери. Срам е за предаването ”, гласят част от мненията, предават от Hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР