Една от целите, с които хората от площадите ни изпратиха

...
Една от целите, с които хората от площадите ни изпратиха
Коментари Харесай

Мая Манолова: С мутрите коалиция не трябва да има

Една от задачите, с които хората от площадите ни изпратиха тука е „ мутрите вън!, уточни Мая Манолова в изявлението си на първото съвещание на новия парламент:

„ Първата стъпка към осъществяването на тази цел е изваждането на мутрите от ръководството на страната...не единствено основните мутри, а и тези, които дълго време ги обслужваха и се облагодетелстваха от това. С тях коалиция не би трябвало да има ".

„ Тук сме, с цел да защитим хората на труда, бизнесмените, хората със свободни специалности. Хората, които се трудят неуморно, с цел да обезпечат благополучие на своите фамилии. Тези хора желаят по-малко администрация и повече права. Искат самостоятелен съд, който да ги пази ", разгласи още Манолова и акцентира, че от парламентарната група към този момент са подготвени с съответни оферти за законови промени.

Едни от тях ще бъдат в Изборния кодекс, където от партията желаят да разпишат отдалечено гласоподаване за българите в чужбина и основаване на изборен регион зад граница. От групата обявиха още и подготвеност за нови промени в Закона за персоналната помощ, които да подсигуряват почтена поддръжка за хората с увреждания, както и в Закона за колекторските компании и Закона за частния банкрут.

Ще предложим цялостна идея за битка с корупцията, уточни още Мая Манолова.

„ Парламентът е най-важната институция на България ", акцентира Манолова, която даде обещание свободен достъп на публицистите в постройката на Народно събрание.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР