Една от целите на протестите е да се използват като

...
Една от целите на протестите е да се използват като
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Има 7-8 кмета, с които Радев играе на местните избори

Една от задачите на митингите е да се употребяват като част от предизборната акция, тъй като се нагнетява напрежение и главно това напрежение се стоварва върху Политическа партия. Това сподели в аудиокаста на  " Фокус " " Това е България "  Калоян Методиев, някогашен шеф на кабинета на президента, в този момент шеф на института " Рего “. " Споделеният интерес и на Борисов, и на Радев е заличаването на Политическа партия. В общи линии това е едно държавно управление на гибелта, което върви, по какъв начин да го нарека, хем коалиция  сглобка, хем усилена офанзива във връзка с сътрудниците. Не са спирали от ГЕРБ, посредством представители да упрекват във всички смъртни грехове сътрудниците си - корупция, национално изменничество, каквото се сетите, закани към министри, че нищо не става от тях. Това не е даже говорене на съпротива по отношение на ръководещи дотам, камо ли за сътрудници в държавно управление каквито са ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи ", уточни политологът.

Според него, зад вота на съмнение прозира Бойко Борисов. При следене на взаимните гласувания на “Възраждане " с ГЕРБ има феноменално съвпадане.

" Възраждане са партия, която е основана от Борисов, обслужва Борисов, координира се и се направлява от Борисов. Всички основни гласувания постоянно се поддържат, или когато би трябвало се включват в подобаващ миг. Спомнете си, че лятото внезапно имаха подготвен план за правосъдна промяна огромен от Възраждане. Вечерта го извадиха и на сутринта го вкараха в Народното събрание. Съжалявам, тя тази партия няма сходен потенциал, нито в миналото се е интересувала от правосъдна промяна, с цел да може да внася сходни оферти за делене на прокуратура и разследване и така нататък Смятам, че “Възраждане " са получили указания за внасяне на този избор на съмнение в съгласуваност с ГЕРБ, с цел да се употребява в границите на предизборната акция. Хем да се помпа малко “Възраждане ", хем ГЕРБ да си продължат кръстоносния поход против държавното управление и да са някакъв тип опция на Политическа партия, тъй като в София са в тежък конфликт, а пък на национално равнище са в коалиция. Тоест, имаме старите номера на Бойко Борисов, които ги следим от 2005 година Аз съм към този момент задоволително дълго време в политическия живот, с цел да проследявам нещата в развиване и да му познавам почти маниера на деяние ", уточни още Методиев.

Според него, Нинова е единственият самостоятелен индивид сега в политиката, като прибавим и Пеевски в известна степен, и Бойко Борисов ненапълно. Това са хората, които взимат независимо решения. Асен Василев също се прибавя към тази група.Имаме и феномен в Световната енциклопедия по политология. Това е Има Такъв Народ, които за по-малко от година от първа политическа мощ стигат до изпадане от Народното събрание – толкоз свръхестествен и бърз срив.

" Според мен те са вкарани изкуствено в Народното събрание, ала-бала с машини ли е правено, с президента, само че те са главен представител на Президентството. Както “Възраждане " е прокси на Бойко Борисов, по този начин Има Такъв Народ сега виждам ги по комисия какво вършат в Народното събрание – постоянно пазят интереса на Радев, на служебния кабинет. Така че те, съгласно мен са част от тая парадигма на президентски проксита, като " Левицата “, Има Такъв Народ, и кметовете по страната, които са издигнати от Радев сега – има 7-8 кмета, където той играе с тях на локалните избори ", уточни политологът.  

Делян Пеевски пък е индивидът, който дава утринните и вечерните сводки и взема решение проблемите. Той е неофициалният министър председател в страната, и мисля, че той е неофициалният водач на държавното управление, представител, каквото се сетите, макар че няма, той даже не е ръководител на парламентарна група, нито на партия, нито е в някакво управление. Тука би трябвало да се изясняват Политическа партия и ГЕРБ и Демократична България. Те пък се скриха, тотално се потопиха, като изключим ген. Атанасов, който излиза понякога, само че в общи линии те би трябвало да кажат по какъв аршин се дефинира отговорността за властта и метода за нейното практикуване. Защото това е проблем, който съществува - кой е субектът на властта и на какво съображение?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР