Една от трите жени, убити вчера в Рим по време

...
Една от трите жени, убити вчера в Рим по време
Коментари Харесай

Една от убитите на събрание в блок в Рим била приятелка на Джорджа Мелони

Една от трите дами, убити през вчерашния ден в Рим по време на заседание на съкооператори в жилищен блок, е била другарка на италианския министър-председател Джорджа Мелони, заяви Ройтерс, базирайки се на италиански медии. По време на общо заседание мъж извадил револвер и разкрил огън по присъстващите.

Снощи Мелони разгласява в Инстаграм своя фотография с Николета Голисано, една от жертвите и написа: " За мен тя постоянно ще бъде красива и щастлива, както е тук ". " Не е редно да умреш по този метод ".
                             

Полицията арестува нападателя, 57-годишен мъж, който след стрелбата е бил  обезвреден от присъствалите на тази покруса. Стрелецът е локален гражданин, който е бил в спор с хората от блока, сподели очевидец за телевизия РАИ. " Той влезе в помещението, затвори вратата, изкрещя: " Ще ви убия всичките " и стартира да стреля ", описа различен свидетел, цитира от организация АНСА. При стрелбата са ранени четирима души, един от тях - съществено.

Заподозреният е взел оръжието, употребявано при нападението, от стрелбище, което в този момент е затворено и работата му се проверява, заяви Мелони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР