Една от трибуните на новия стадион Българска армия да се

...
Една от трибуните на новия стадион Българска армия да се
Коментари Харесай

Една от трибуните на новия стадион на ЦСКА ще носи името на Христо Стоичков

Една от трибуните на новия стадион " Българска войска " да се споделя " Христо Стоичков ", обмислят в управлението на ЦСКА. Строежът на стадиона към момента не е почнал и даже не се знае по кое време ще бъде първата копка на огромния план, само че към този момент има оферти за имена на другите браншове. Един от тях сигурно ще носи името на най-успелия български футболист.

Самият Стоичков сега е акционер в ЦСКА и даде обещание, че персонално ще подкара багера за първата копка на новия стадион. В момента " алените " търсят компания, която да разчисти всички парчета от остарелия стадион преди началото на реконструкцията. Такава към този момент не е открита, защото мащабът на работата е доста огромен и малко компании биха се наели с нея. Възможно е да се потърси и компания от чужбина.
 ЦСКА с интерес към състезател от Бундеслигата
ЦСКА с интерес към състезател от Бундеслигата

На " Българска войска " желаят отбранителен халф

" Подготвяме тръжните процедури и ги пускаме. Когато бъде определена компания, реконструкцията ще стартира допустимо най-скоро ", разкри юрист Трендафилов.

Христо Стоичков към този момент даде името си за един стадион, само че отвън България. Преди 10 години в румънското градче Стар Бешенов бе открит стадион " Христо Стоичков ". Бешенов е център на българското малцинство в Румъния, а локалният тим играе в една от аматьорските групи на страната, написа " Мач телеграф ".
 ЦСКА събра митове, ветерани и деятели на клуба на Коледно тържество
ЦСКА събра митове, ветерани и деятели на клуба на Коледно тържество

Традицията бе спазена
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР