Една от титулярните коментаторки в предаването „На кафе” по Нова

...
Една от титулярните коментаторки в предаването „На кафе” по Нова
Коментари Харесай

Андреа Банда Банда крие, че е милионерска щерка

Една от титулярните коментаторки в предаването „ На кафе” по Нова телевизия – влогърката Андреа Банда Банда, е милионерска дъщеря. Откакто се появи в предаването преди 2 години и половина, феновете не стопират да се чудят по какъв начин е същинското й име, по какъв начин се е озовала в звездната компания на останалите ко водещи и с чии подкрепи тя е на дребния екарн. Синеоката брюнетка настойчиво крие семейството си, а в обществените мрежи се подвизава само с псевдонима си Банда Банда.

„ Когато се появих в „ На кафе” започнаха да разясняват: „ Ама каква е тази? Ама какво е това име? Ама за какво?” Не че си укривам същинското име, но има ли значениe?”, философства Андреа.

За разлика от доста от родните вип персони, които парадират със звезден статус, Андреа крие произхода и материалните си благоприятни условия. Една от най-близките й приятелки е Ива Софиянска-Божкова. Според осведомени с житието-битието на Банда Банда, заплатата й в „ На кафе” от 2500 лв. била минимална част от сумата, която й е нужна всеки месец, с цел да поддържа високия стандарт на живот, на който е привикнала. Заради приликата й с холистичния доктор доктор Мария Папазова, която постоянно гостуваше със здравните си препоръки в „ На кафе”, почитателите на утринното предаване заподозряха, че двете имат роднинска връзка. Заради подозренията им и мненията в обществените мрежи, че доктор Папазова е уредила щерка си или внучката си Андреа в предаването, от екипа на „ На кафе” създадоха специфична табела с надпис „ Андреа Бандова Папазова”. „ Това е неуместен слух. Какво да напряко, с изключение на да се дръзвам?”, отсича набедената за нейна родственица.

Една от основните аргументи влогърката да пази в загадка семейството си е 63-годишният й баща. Красимир Петков Влъчков е в съвета на шефовете на „ Топлофикация Банско” и е съучастник в още 5 сдружения. Според осведомени бащата на Андреа е вкарал мъжът на Гала - Стефан Николов, в бизнеса със зелени сили и по този начин Банда Банда си е бетонирала стола на панелист в утринното предаване. Андреа Банда Банда или Андреа Влъчкова, е била съучастник в едно от тях - „ Солери”, занимаващо се с възобновими енергийни източници на сила и слънчеви панели, а негов шеф е татко й Красимир Влъчков. Синеоката брюнетка, специализирала „ Кино” надали има хал-хабер от възобовяеми източници на сила, с цел да ръководи такова сдружение, разясняват близки до фамилията й. Точно, когато добила известност като един от панелистите в „ На кафе”, Андреа е излязла от сдружение „ Солери” и стартира да крие семейството си.

По време на присъединяване си в кулинарното предаване „ Черешката на тортата” 30-годишната Банда Банда не позволи екипа да снима в дома й, а предложения гостите си в ресторант и с това още повече ускори слуховете, че крие високия си стандарт на живот. Знае се, че тя живее в първокласно имение в полите на Витоша. „ Не обичам да споделям персонални неща, тормозя се. Изолацията ми се отразява добре. Преди непрекъснато бързах и тичах нанякъде. В малкия екран е доста натоварено. Отделно се занимавам с инфлуенсърството. Изглежда елементарно и обикновено, само че е доста натоварващо, тъй като непрекъснато снимаш нещо. В момента се усещам доста по-добре здравословно “, споделя Андреа.
В края на предходната година против нея назря всеобщ протест в обществените мрежи. Профилите на „ На кафе” бяха залети с гневни мнения, настояващи Банда Банда да бъде свалена от ефир.

Популярната и другояче чаровна влогърка въобще не се впечатлявала от отрицателните мнения по неин адрес, с които е цялостно в обществените мрежи. Свикнала е, защото от дълго време е на прицел. Когато била тийнейджърка, съучениците и приятелите на Андреа й се подигравали, защото имала много дебели и неоформени вежди. „ Сега желая да се обърна към всички вас, които ми се подигравахте. Въпреки огромните ми и дебели вежди – 12 години по-късно ме дават по малкия екран и отново съм с тях. Вие къде сте?”, попита в едно от първите си появявания на дребния екран Андреа.

След като приключила гимназия, а по-късно учила в Обединеното Кралство, артистичната брюнетка била призната да учи в НАТФИЗ актьорско майсторство. Прекъснала следването си, тъй като не й оставало време за увлеченията й по постановка. А и въобще не била съгласна с методите на преподаване у нас, изключително откакто видяла по какъв начин се учи във Англия.

Доскоро Андреа настойчиво криеше и самоличността на гаджето си. Тъй като пази персоналния си живот в загадка и не разгласява техни общи фотоси, плъзнали клюки, че подобен не съществува или е някоя мутра. „ Гаджето ми се споделя Иван, финансист е и е много сериозен вид. Няма нищо общо с мен, никак не е вятърничав”, разкри Андреа по време на гостуването си в „ Говори с Ива” по Нова телевизия и сподели негова фотография. Двамата са дружно от 4 години, само че за момента не възнамеряват женитба, написа Уикенд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР