Една от темите в предаването "Премиърлийг Токшоу" беше и представянето

...
Една от темите в предаването "Премиърлийг Токшоу" беше и представянето
Коментари Харесай

Арсенал и кошмарният старт на сезона

Една от тематиките в предаването "Премиърлийг Токшоу " беше и представянето на Арсенал, както и рецесията в тима.

Под управлението на Унай Емери през предишния сезон "артилеристите " изиграха 38 мача, записаха 21 победи, приключиха 7 с тъждество и изгубиха 10 срещи. Головата разлика беше 73:51 в тяхна изгода, събраха актив от 70 точки, а приблизително мач бяха извоювани по 1,84.

През този сезон нещата не са по този начин до този миг отборът има 13 мача, като успехите са едвам 4, равенствата са 6, а загубите 3 при голова разлика 18:19, извоювани са 18 точки, приблизително по 1,38 на мач.

"Сложни са нещата там, предишния сезон за Емери беше да се сложи основата, а през този да се надгражда, само че в този момент при него нещата са по-тежки. Миналия сезон той имаше опция и за оправдания, това беше тимът на Венгер, само че в този момент след повече от година е неговият тим, а това не е неговият отбор. Хората по трибуните не имат вяра, че Емери е точният човек за отбора. Все още има заем на доверие, само че той няма да бъде безконечен ", съобщи Георги Драгоев.

"Процесът при избора на един треньор е много комплициран в този момент, не е като преди, звъни един президент на един треньор и го пита идваш ли?. Сега нещата са комплицирани ", разяснява Борислав Борисов.

"В момента се залага и на локални експерти, които вършат чудесно усещане, не са чак толкоз доста треньорите чужденци във Висшата лига. Сложни са нещата в Арсенал ", сподели още Драгоев.

Вигте повече по тематиката Арсенал във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР