Една от тайния на добрия живот е да се обградите

...
Една от тайния на добрия живот е да се обградите
Коментари Харесай

8 типа хора, които съсипват живота ви

Една от тайния на положителния живот е да се обкръжите от положителни хора. И да скъсате всякаква връзка с тези, които съкратяват живота ви, съсипвайки психическото ви здраве. Ето и кои са 8-те вида персони, с които би трябвало да се сбогувате.
По-добрият
За него всеки диалог е мотив да се покажете като “по-по-най ”. Животът му е съревнование, в което би трябвало да е да първи и сигурно ще откри метод да се изтъкне като по-добър от вас. Вие сте работили 60 часа предходната седмица, а той цели 80. Вие сте избягали полумаратон за 4 часа, а той цялостен маратон за същото време. Каквото и да му споделите, той ще откри сходна история, с която да се покаже като по-добър.
Търсещият страдание
Той постоянно има защо да се оплаче. Дори и в един прелестен ден ще откри единственото отрицателно нещо, което ще се окаже най-същественото за него. Той постоянно е заобиколен от проблеми и държи да показа за тях на всеки, в случай че може и на целия свят. Ето за какво нон-стоп дава израз на негативизма си в обществените мрежи, търсещи съпричастие и страдание. Той е кадърен да съсипе всеки един диалог, променяйки тематиката в посока към неговите безконечни недоволства. И най-лошото е, че той няма никакво желание да реши който и да е от действителните или въображаемите си проблеми. Просто желае да мрънка.
Гневно говорещия за политика
Той постоянно намира метод по какъв начин да обърне диалога към политическата сфера и единственото, което цели е да показа гневните си размишления за всички ръководещи. И чака от вас да го подкрепяте. Няма значение дали се интересувате от политика, нито пък дали сте съгласни с него. Важно е единствено да кимате. Защото влезете ли в спречкване, вероятно ще настане скандал. Но пък може би тъкмо това търси гневният ви събеседник.
Саботиращият триумфа
Той не приема триумфа за чиста монета, изключително този на близките. Получили сте покачване? Не бързайте да се радвате. Саботьорът ще ви обясни обстойно и нашироко по какъв начин към този момент ще работите по 12 часа, няма да имате отпуска, ще се превърнете в надут началник и от сорта.  Всъщнот си имате работа с един доста злорад човек, който би трябвало да изчезне допустимо най-бързо от живота ви.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР