Една от суперзвездите в професионалния голф Рори Макилрой се оплака

...
Една от суперзвездите в професионалния голф Рори Макилрой се оплака
Коментари Харесай

Суперзвезда в голфа проплака: Спрете алкохола на феновете!

Една от суперзвездите в професионалния голф Рори Макилрой се оплака от обидното към него отношение на пияни почитатели по време на шампионата в чест на починалата легенда Арнолд Палмър. Северноирландецът завоюва купата, само че това не му попречи да изрази възмущението си от държанието на почерпените фенове на терена.

“Имаше един мъж, който не спираше да крещи името на жена ми. Накрая към този момент щях да отида и да си поговоря с него. Не знам, идва ми малко допълнително към този момент, почтено казано. Трябва да бъде лимитирано количеството алкохол, до който имат достъп феновете на игрището. Всяка седмица някой от играчите се оплаква от несъответстващи и пияни последователи.

Rory's solution for unruly fans? 'Limit alcohol sales on the course': https://t.co/q76qxqnzNN pic.twitter.com/1irjqEdJjL
— Golf Digest (@GolfDigest) March 18, 2018
Знам, че хората желаят да си прекарват прелестно и да се разтоварват, изцяло поддържам тази концепция, само че такива личностни нападки са неприемливи. Преди хората просто си пиеха бира, само че не и корав алкохол. Сега ми се коства, че всеки се разхожда с коктейли. Ако се върнем към времената, когато хората се разхождаха с бира, ще е по-добре, въпреки че не зависи от мен”, изясни Макилрой.

Друга огромна звезда в голфа - Тайгър Уудс - също даде мнението си по въпроса: “Искам само да не ми крещят на главата, до момента в който се приготвям да извършвам ударите си. Всичко останало е в реда на нещата, по тази причина са почитателите - да крещят, да се радват, да поддържат, да се забавляват. Ако не ми пречат да извършвам удар, всичко е наред.” Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР