Една от стратегиите на Google за популяризирането на своите Pixel

...
Една от стратегиите на Google за популяризирането на своите Pixel
Коментари Харесай

Какви смартфони ще ползват играчите на Арсенал и Ливърпул

Една от тактиките на Гугъл за популяризирането на своите Pixel смарт телефони наподобява е партнирането с някои от най-големите спортни клубове в света.
 Гугъл Pixel Fold и какъв брой здрав е новият сгъваем смарт телефон, тестван от JerryRigEverything
Колко благонадежден е сгъваемият Гугъл Pixel Fold

Слаб резултат

Pixel 8 към този момент е в ръцете на някои играчи от NBA в Съединени американски щати, а в този момент наподобява " полита " и към Англия.

В обява в блога си Гугъл описа за новото си многогодишно партньорство с Ливърпул и Арсенал, два от най-емблематичните футболни клубове от Висшата лига в Европа.
 Снимка 629505

Гугъл Pixel ще бъде позициониран като формален телефон както за мъжките, по този начин и за женските старши тимове на двата отбора.

Цялата концепция зад това партньорство е да се употребява силата на захранваната с изкуствен интелект камера на Pixel, с цел да се сътвори извънредно наличие, което ще обогатява преживяването на почитателите в Анфийлд, стадион Емирейтс, Медоу Парк и Прентън Парк.

През първата година Гугъл също по този начин ще си партнира с футболен клуб Ливърпул, с цел да започва първото си шоу за женски футбол в YouTube.
 Снимка 590224

Шоуто ще ни води зад кулисите по време на сезона на " алените " в Женската Суперлига.

Освен това Гугъл си партнира с Арсенал, с цел да даде специфични клипове от всеки домашен мач във Висшата лига и Суперлигата на дамите.

И двата клуба също приготвят поредност, наречена " Pitchside, Presented by Pixel ".

Тези серии ще дадат на почитателите взор от вътрешната страна върху цялото деяние на терена, заснемайки извънредно наличие напряко от терена благодарение на Pixel.
 Гугъл Pixel 8 и какво разкриват новите фрагменти на идния флагман
Какво разкриват първите фотоси на Гугъл Pixel 8

Какви са промените

Гугъл се приготвя да пусне идващия си флагман в лицето на Pixel 8 по-късно тази година и наподобява маркетинговата акция е към този момент в разгара си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР