Една от сестрите на Кристиано Роналдо Елма Авейро избухна в

...
Една от сестрите на Кристиано Роналдо Елма Авейро избухна в
Коментари Харесай

Сестрата на Роналдо призова за увлонението на Фернандо Сантош

Една от сестрите на Кристиано Роналдо Елма Авейро избухна в обществените мрежи с апел за уволнението на португалския селекционер Фернандо Сантош след отпадането на Португалия в четвъртфиналите на Световното състезание по футбол в Катар.

" Мореплавателите " отстъпиха с 0:1 на сензацията Мароко, а измежду аргументите за недоволството на Авейро е и решението на Сантош за втори следващ дуел да остави Роналдо на аварийна пейка.

В последна сметка португалската звезда влезе в игра малко след началото на втората част, само че не съумя да помогне на своя отбор да стигне до гол и след последния съдийски сигнал напусна терена, облян в сълзи.

" Убиха човек. Убиха тим. Убиха цяла нация ", написа Елма Авейро и добави хаштаг, с който прикани за уволнението на Фернандо Сантош.

В същото време своите рецензии към португалския селекционер не спести и половинката на Кристиано Роналдо Джроджина Родригес, която укори Сантош за решението му да не пусне петкратния притежател на " Златната топка " от първата минута.

" Днес твоят другар и треньор сбърка с решението си. Този другар, за който казваш толкоз доста думи на удивление и почитание. Същият другар, който, пускайки те на терена, видя по какъв начин всичко се промени, само че беше прекомерно късно. Не можете да подценявате най-хубавия състезател в света и най-мощното оръжие, което притежавате. Точно както не може да се застъпите за някого, който не го заслужава. Животът ни дава уроци. Днес не загубихме, през днешния ден се учихме ", написа Джорджина в Инстаграм.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР