Една от предполагаемите жертви на Джефри Епщайн е помолила съдия

...
Една от предполагаемите жертви на Джефри Епщайн е помолила съдия
Коментари Харесай

Жертвата на Джефри Епщайн моли съдията да не издава името й от опасения за сигурността — тъй като 170 сътрудници на трафикант на сексуален трафик ще бъдат разкрити

Една от хипотетичните жертви на Джефри Епщайн е помолила арбитър да резервира самоличността й в загадка, като сподели, че „ е жива в боязън ” за нейната сигурност — откакто беше разкрито, имената на повече от 170 души, свързани с обвинявания трафикант на секс, скоро ще бъдат разкрити, демонстрират правосъдните документи.

Анонимната жена, разпозната единствено като „ Доу 107 “, направи настояването в писмо, подадено от нейния юрист до федералния арбитър в Манхатън Лорета Преска късно в сряда.

„ Тя живее отвън Съединените щати в културно консервативна страна и живее в боязън името й да бъде разкрито “, написа нейният юрист, добавяйки, че дамата „ е изправена пред опасности от физическо увреждане “.

Искането пристигна единствено няколко дни, откакто съдията подреди да бъдат разпечатани голям брой правосъдни документи през идващите седмици, които показват имена на десетки лица, свързани с Епщайн, в това число някогашни чиновници и жертви, които преди този момент са били наричани единствено „ Джейн прави “ или „ Джон прави “....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР