Една от последните beauty тенденции определено е подчертаването на естествената

...
Една от последните beauty тенденции определено е подчертаването на естествената
Коментари Харесай

Как да постигнем перфектния nude грим?

Една от последните beauty трендове несъмнено е подчертаването на естествената хубост или по този начин наречения nude грим . Всъщност, той е превъзходен метод да покажете естествената си хубост, като подсилите тена си и наблегнете очите и скулите, без да употребявате тъмни тонове. Вижте в канала   във vbox7:

Ето по какъв начин можете напълно сами да си извършите подобен грим и то в границите на единствено 10 минути. Необходими са ви единствено 1 прахообразна контутираща палитра в неутрални цветове, очна линия и серпантина.

Първа стъпка

Подготвяме лицето си с декор дьо загар, контурираме го и оформяме веждите си.
 грим ThinkStock/Getty Images
Втора стъпка

Започваме с очите, като за основа ще нанесем коректор с плоска четка. Ще „ запечатаме " коректора с един от светлите нюанси в палитрата с пухкава четка, след което със същата четка ще вземем от най-светлия колорит на кафявото и ще нанесем в сгъвката на окото и малко над нея. Нанасяме с по-въртеливи придвижвания и внимаваме да създадем добра преливка. Продължаваме с малко по-тъмно кафяво в края на окото, като го изтегляме и към средата, с цел да придадем още повече дълбочина на очите. Следващата стъпка, която ще направя е да нанеса хайлайтър при започване на окото и под веждата.

Трета стъпка: очната линия

Всъщност множеството девойки вършат грешката да стартират с нанасянето на очната линия от средата на окото си, което много усложнява процеса за основаването на една съвършено нанесена очна линия. Вместо това можете да започнете от края на окото си и да изтеглите една линия по дължината му, след което да я свържете, като стартирате от средата и продължавате към края. Тайната на добре изглеждащата очна линия е, че постоянно опашката и би трябвало да бъде остра и неназъбена. За това, в случай че има някакви недостатъци постоянно би трябвало да се постараем да ги изгладим.

Кои са последните 2 стъпки към съвършения nude грим – вижте във видеото на Габи от Beauty Box!
 грим iStock/Getty Images

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР