Една от популярните личности в екстремните ски - Глен Плейк,

...
Една от популярните личности в екстремните ски - Глен Плейк,
Коментари Харесай

Звездата в екстремните ски Глен Плейк ще участва в "Дни на предизвикателствата"

Една от известните персони в рисковите ски - Глен Плейк, ще бъде част от " Дните на провокациите " от 29 ноември до 1 декември. Събитието е част от самодейността " София 2018 - Европейска столица на спорта " и ще се състои в зала " Максима " в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ).

Тридневният конгрес ще премине под знака на зимните спортове. Плейк ще показа презентация, в която ще опише за присъединяване си във кино лентата " Blizzard of Aahhhs " и за оцеляване в лавина в Непал, оповестиха уредниците.

На форума ще участва още алпинистът Боян Петров, който тази година изкачи осемхилядниците Гашербрум II и Даулагири като част от плана си " Българин на 14x8000 ". Европейският първенец по спортно катерене за юноши Петър Иванов и Антония Григорова, която това лято пробяга Ком-Емине, също ще участват на събитието.

Централно място във филмовата стратегия ще има премиерната прожекция на фрийрайд кино лентата " In Gora ". Tой споделя историята на просветителна 6000-километрова обиколка на екологични тематики, които 10 запалянковци подхващат в границите на един месец, а част от действието се развива в България.

Програмата ще включва и най-новия филм на Patagonia Fishpeople. В него са разказани истории на хора, отдали живота си на морето и океана. Организаторите дадоха обещание разнородни презентации, уъркшопи навън и закрито, ревю на екипировка за туризъм, спортове навън, био артикули, игри с награди и други.

Билетите за събитието костват 25 лв. и се продават в мрежата на ticketlogic и в магазини " Стената ". Еднодневни билети за фестивала ще се продават единствено на място по 10 лв..

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР