Една от популярните българки, които станаха майки за първи път

...
Една от популярните българки, които станаха майки за първи път
Коментари Харесай

Трудното започна! Ася Капчикова за отглеждането на близнаците

Една от известните българки, които станаха майки за първи път през 2020 година, бе плеймейтката Ася Капчикова. Тя даде живот не на едно, а на две дечица! 

Виж още: Бони е безапелационна: " Тези хора би трябвало да си получат заслуженото! "

Припомняме ви, че момчетата на Капчикова, Ивиан и Ианик, проплакаха в края на юни. Тогава се разбра, че тя е избрала Първа акушеро-гинекологична болница " Света София ", а с таткото са решили да замразят стволови кафези, с цел да подсигуряват здравето на децата си за вбъдеще. 

Виж още: Една фамилна неделя: Pavell хвана лопатата и прекопава градината, от 6 месеца живее на село

Е, момченцата са съвсем на 9 месеца и напълно скоро безсънните нощи на Ася Капчикова ще ѝ наподобяват като благ спомен. " Вече не е елементарно ", споделя тя пред " България през днешния ден " във връзка развиването на момченцата. Причината - те към този момент са във възраст, в която стартират да щъкат из жилището и тя би трябвало да тича в две разнообразни направления!

Капчикова разкрива още, че най-трудните моменти са, когато е сама. Тогава би трябвало и да търси забавни занимания за синовете си.

Виж още: Житният режим на Дънов през март? Дара ще прави тъкмо това, споделя страхотни резултати

Че Ася Капчикова ще става майка, се разбра броени дни преди да роди. Причината да кире по този начин настойчиво бременността си, била поверие. Не е прочут и бащата на дечицата. Преди време тя бе споделила, че той не е прочут, само че е всичко, което е търсила в един мъж. Двамата се срещнали на рожден ден на общ другар. Бил непретенциозен, не пиел и Ася схванала, че това е нейният мъж.

Изображение: https://www.instagram.com/asesq/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР