Една от пионерките в поп фолка и всенародна любимка, певицата

...
Една от пионерките в поп фолка и всенародна любимка, певицата
Коментари Харесай

Добри новини! Дупничанката Сашка Васева и съпругът и празнуваха сатенена сватба



Една от пионерките в поп фолка и всенародна фаворитка, певицата Сашка Васева, мина безусловно през Ада предходната година, когато се наложи да й създадат животоспасяваща интервенция за премахване на огромен израстък в мозъка. Образуванието притискаше очния нерв на изпълнителката й й причиняваше съвсем цялостна слепота.

За благополучие в този момент всичко е в предишното и Сашка сполучливо се възвръща, даже към този момент прави опити да се завърне на сцената.

Легендата на родния попфолк неотдавна имаше още един прекрасен мотив, който да отпразнува и малко да стопли душата, а точно – своята сатенена женитба с Христо Бакърджиев.

Бизнесменът е неразделно до жена си, изключително през последните месеци, когато тя би трябвало интензивно да се възвръща от всичко претърпяно в болничното заведение – и физически, и душевен.

Този месец двамата означиха и своята 24-та годишнина от сватбата, като съгласно суеверията точно сатенената женитба е знак на мощната връзка сред съпрузите.


Семейството не е вдигало огромен ваучър по този мотив, защото Сашка към момента се усеща нежна и има потребност от отмора, само че за сметка на това се почерпили в ресторант наоколо до Мюнхен, където певицата се насладила на обичаните си свински ребра на скара. Тя твърди, че немската кухня е извънредно вкусна. След интервенциите тя няма проблеми с тежестта си и може да хапва без терзания за талията си, написа „ Уикенд “.

Макар Сашка да не получила подарък за сватбата си, била задоволително щастлива, от обстоятелството, че Христо й посветил живота си.

Когато сключили брак, тя не очаквала, че ще преминат през толкоз доста провокации и компликации. Нуждаела се от време, с цел да осъзнае, че точно той е мъжът на живота й, защото първоначално, както в множеството двойки, и при тях имало разногласия.

Запознати с живота на двойката напомнят, че Наско Сираков и Илиана Раева кумуваха на Сашка и Христо Бакърджиев, а сватбата им бе една от най-пищните в страната.

Броят на гостите бе близо 300 души. С времето обаче, връзките сред двете фамилии се влошили и те спрели да поддържат връзки едни с други, написа още изданието.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР